Lisa3349 Meraba Arkadaslar Bir Arkadasimin Kiz Bebegi 17 aylik Butun Sarkilari ezberliyor soyluyor cizgi filmlerinin sarkilarini da bu ayda Normal mi ?
muhendisanne1 Lisa3349 kimi bebek erken konuşuyor benim bebeğim de 18 aylık erkek ama öyle bi çaba yok anca ellerini çırpıyor 😅 bugün ekmek dedi falan Baya sevindim 😂 her bebeğin gelişimi farklı olabilir dil becerisi yüksek demek ki
EslemDilan Lisa3349 benim kızım öyle değil her çocuğun gelişimi farklı masallah ileri zekada olabilir
1Nisa1merve Lisa3349 masallah valla. 18aylk konusan duymustm .sarki soylemesi nasl kelimeler dogru mu cikiyor. Benm.kizimda sarki soyler ama annee bbaaa ablla diye kendine sarki uretir .ama digerleri tam cikmiyo
Lisa3349 muhendisanne1 Benim bebgimde o ayda oyle konusup ezberlemiyor hangisi norml diye merak ettim😀😀
muhendisanne1 EslemDilan Lisa3349 bizim bebeklerimiz gayet normal ama bahsettiğiniz kişinin bebeği belki bi ileri ya da parlak zeka olabilir dil konusunda becerisi yüksek olabilir ama sizin çocuğunuz normal hatta 3 yaşa kadar konuşmaması normal 😅
Lisa3349 1Nisa1merve Aynisi cikiyor hatta bire bir diyebilirim ingilizce turkce fark etmiyor ne dinliyorsa ikinciyi ayni anda tekrarliyor :-) inan bnde gorunce sok oldum Masallahi var .
Eternalove Lisa3349 benim kızımda baba parmak nerdesin burdayım burdayım işte burdayım diye şarkı söylüyor. Başka şarkılarda söylüyor. Cümle kuruyor. Ama hiç tv ekran görmedi onun etkisi olduğunu düşünüyorum. 18 aylık
Lisa3349 Ssumru Cok ta tatli oluyorlar inan hergun kndi bebegime sasiriyorum yeni huylwr degisik haller😀
Amineealeyna Lisa3349 maşallah her zaman soylerumger bebeğin gelişimi farklıdır diye benim kızımda 16-17 aylıkken şarkıları söylüyordu arada atarak arada bilerek 😂 şu an 27 aylık herşeyi biz gibi konuşuyor oturup sohbet ediyoruz kızımla 😊❤️
Lisa3349 Amineealeyna Oyy Masallah Rabbim Size Bagislasin Kiz Evlat annenin dostu Arkadasi oluyor❤️🤲🏻💋