Ssssraa Tuba-mir34 bizim de aynı şekilde sıvı alındı parolojiye gitti tam olarak aynı şeyleri yaşıyorsunuz. Allah korktuğunuza uğratmasın
Tuba-mir34 Ssssraa inşallah sizin mesajı görünce bizde yaşıyoruz ınsallah bizde iyi haberler alırız bu Ramazan hürmetine 🙏😭
elmaliturtam Tuba-mir34 Allah’ın izni ile de öyle çıkacak olumlu düşünelim ki olumlu olsun Rabbim yavrunuza size güç kuvvet versin bu günler kötü bir anı olarak kalsın gelmiş geçmiş olsun
elmaliturtam Ssssraa Allah razı olsun ne güzel bir örnek Umut olmuşsunuz annemize. Rabbimden Ümit kesilmez bu evladımızdan öyle olacak inşallah.
Tuba-mir34 pattisanne amin inşallah şuan yazarken bıle çok kötü oluyorum lütfen dualarınızı eksıtmeyın 😭🙏
canparee Tuba-mir34 ay çok üzüldüm Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah korktuğunuz gibi çıkmaz sonuçlar 🙏
piamater Tuba-mir34 her serde bir hayır var derler rabbim tez zamanda hayırlı olanla karsılaltırsın. Çok zor benim de anneme 1 hafta önce kolon kanseri 4.evre dendi sanki içime yanan bi tas oturdu Allah bu mübarek ayda kurtarsın tüm hastaları 🙏
Tuba-mir34 piamater amin inşallah kurtarırlar hrpsının rabbım kimseye hicbirseyın acısını gostermesın gerçekten zor bir durum 🙏😭
NehirVolkan Tuba-mir34 Allah korusun inşallah Allah şifa versin temiz çıkar inşallah sağlıkla evinize dönersiniz
Demirac19 Tuba-mir34 ah kuzum kıyamam Rabbim korktuğunuza uğratmasın şifa versin bebeğine 🤲🤲 inşallah kötü bir şey çıkmaz 🤲
CANCanimCAN Tuba-mir34 Rabbım şifa versin umarım korktuğunuz gelmez başınıza meleginiz ile sağlıkla evinize donersiniz