Merhabalar hayırlı geceler. Kardeşim 4 yaşındaydı, bacaklarında ve tüm vücudunda geçmeyen ve gün geçtikçe artan morluklar,bir iki burun kanaması şikayeti ile hastaneye başvurduk. Kan değerleri aşırı ama aşırı düşük çıkmıştı (Plt) 5-6 değerlerine kadar iniyordu. Yani kanda pıhtılaşma yok denecek kadar az kanı su gibi cıvıktı. Acil yatış verildi, ilikden örnek alındı ve kanser olabilir hazırlıklı olun dendi. O ameliyathanaye girerken dağ gibi babamı ilk defa ağlarken görmüştüm. Günler zehir oldu haliyle sonuç beklerken tedaviye başlandı. Çok riskliydi güneşe bile çıkmaması gerekiyordu. En ufak bir kesik onun hayatına mâl olabilirdi, dişçiler vs kabul etmiyordu hasta olarak. Sonuçta Hemofili hastası çıktı. Aylarca yattı çıktı tedavi gördü, ilaçlar denendi. İkisi yanıt vermedi en son 3. Yanıt verdi elhamdulillah. Ama bu süreç tam değerler düzeldi çıktı derken tekrar düşüşe geçmesiyle nüksetti durdu. En son çare 18 yaşında dalak alımı olacaktı. Rabbime bin şükür son ilaç iyi geldi ve toparladı. Şuan 17 yaşında bir genç kız, ve hiçbir şeyi kalmadı🥹uzun uzun anlattım çünkü şuan bir çıkmazdasınız. O duygularınızı iliklerime kadar hissettim. O günlere gittim evet çok zor günlerdi. Rabbim sizi de feraha kavuştursun korktuğunuza uğratmasın. Bu sonuçlar %100 lösemi belirtisi değil onu belirtmek istedim. Tabi siz metanetli olun ve her şeye hazırlıklı olun. Ki evladınıza faydanız olabilsin. Ama inanın geçmez dediğiniz her şey öyle bir geçiyor ki nasıl dayandığınıza siz bile hayret ediyorsunuz.