Tuba-mir34 Samavizey28 allah razı olsun ınsallah bıraz bıle olsa tepkı verse ışaclara çıkacaz evimize gideriz artık tedavı günleri gelırıx
leblebiannesi Ya şafiiii.. Rabbim korusun bağışlasın evlatlarımızı bizlere 🙏🙏🙏çooook ama çooook geçmiş olsun. Yüreğim ağzımda okudum tüm mesajları
Tuba-mir34 Mavisim şükür gerçekten uykular haramdı yemek haramdı ınsallah pazartesı günü ınsallah bısey çıkmaz
3321 Tuba-mir34 kesinlikle katılıyorum özeller kesinlikle çok ilgisiz bu konuda her şeye normalmdiyip duruyoralr araştırma vs yok. Tek bir doktora bağlı kalmayın her yere götürün iyice arastirsinlar. Araştırma Hastanesi’nde Kahraman Öncel var çok iyi bir doktor bizde şuan onda tedavi oluyoruz Diyarbakır’ da.
Tuba-mir34 3321 sizdeki çocuk hastanesındesınız özeller çöp artık benım ıcın zaten tam net olsa hastalığı onu buradan goturecem pazartesı gününü beklıyorum sizede çok gecmıs olsun
KadersizMelek Tuba-mir34 inşallah yoktur hiç bir sıkıntısı canım, vallahi böyle postlara çok üzülüyorum Rabbim sağlık şifa versin inşallah, korusun hepimizin evladını 😢😢😢gerçekten en zor imtihan evlatmışşşşş
3321 Tuba-mir34 inşallah hayırlı sonuçlarla evinize gidersiniz su yaşadığınız bir haftayı unutursunuz hemen 🙏
Pamukprenss Tuba-mir34 rabbim şifa versin canım. Ama bildiğim kadaruyla morarmalar kanser değil de pıhtılaşma faktörü eksik olduğu için oluyor diye biliyorm. Genelde sürünürken emeklerken dizleri morarır öyle mi
Tuba-mir34 Pamukprenss evet işte nedenını araştırıyorlar bızı aslında çok korkuttular halada bısey soylemıyorlar pazartesı günü söylerler