Biroglanannesi Kaçıncı ayda önüne oyuncak koyunca oynamaya başlar? Ne yemek yapabiliyorum ne ev işlerimi tam yapabiliyorum … artık önüne oyuncak koyup oyalansın çizgi film dikkatini çeksin istiyorum 🤣 Daha 3 Aylık olacaz🤦🏻♀️
333 Biroglanannesi bizimki 4. Ayda başladı oyuncakla yerde oyalanmaya ama kısa süreli şimdi 6.5 aylığız biraz daha iyi mesela mutfakta yemek yapıyorsam koyuyorum yere oyuncaklarla bana bakarak oynuyor
Derya_nil Biroglanannesi 2 yaştan sesleniyorum galiba hiçbir zaman. 🥲🥲 yanındayken oynuyor kendisi asla oturup oynamaz. Sürekli peşimde yemek yaparken mutfak dolaplarla oynuyo her yeri döküyor. Temizlik yaparken viledayla veya makine ile oynuyor ama asla oturup oyuncaklarla oynamıyor 🤦♀️
sevim_kos Biroglanannesi biz 3,5-4. Ayda başladık. Çıngırak, diş kaşıyıcı falan veriyorum bebek arabasına koyup mutfağa yanıma alıyorum bi yandan da ona şarkı söylüyorum konuşuyorum sürekli. Bi derdi uykusu falan yoksa en azından işimi hallediyorum
Yesillimon Biroglanannesi Hiç bir zaman 🙄nasil olur biliyor musun 2 3 yaşına gelince eve çocuklu misafir yada siz çocuklu bir eve misafirliğe gidince oncaaaaaaa oyuncağın içinde ayni oyuncakla oynamak için kavga edip ağlarlar 😬amac oynamak için değil aslinda inat için oynamak isterler yani hiçbir zaman oyuncak ile oynamazlar 😂😂Umarim anlatabilmişimdir.
Ayliz3107 Derya_nil ne diyosunnn benimki 9 aylık şuanda öyle yaşını alınca düzelir diye umut ediyodum 😂
Derya_nil Ayliz3107 valla inşallah seninki düzelir bacım inan çok isterim 😂😂😂😂 ama benimkinden umudu kestim 😂
Metehann12 valla yaşına virdi daha bı kere oyuncaklarla oyalanmadi bacağıma yapışık ben nerde o orda hele yaşına girdi düzelir dedim daha beter huy değişti