Buseeek Kızlar kızım 11 aylık dün doktora götürdüm ek gıda reddi yaşadığımızı belirttim diyetisyene gönderdi diyetisyenin diyimi sabah tam tahıllı 2 parça ekmek yiecekmil mayalıda ise yarımını bu çocuk nasıl yesin ya şok oldum normalmi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kubra3525 Buseeek sadece ekmek mi iyide ek gıda reddi diye gitmişsiniz ekmek yeme olayını anlayamadm ben
Kimkibu Buseeek ekmke yiyebilir neden yiyemesinki benim kızım 10 ay 15 günlük bayılıyor vermek istemiyorum ağlıyor hele bir ramazan pidesi yiyişi var anlatamam görünce daha verelim diye ağlıyor🙈 verin eline yer o yavas yavas alışır
Buseeek Kubra3525 örneğin 2 dilim ekmek bir yumurta kibrik kutusu kadar peynir zeytin domates salatalık yanındada meyve suyu yazarken yoruldum çocuk hepsini nasıl yiyebilirse 😂
Kubra3525 Buseeek yemesi gerekeni bile yemiyorlar ki ekmek yesinler 😅 1 haftadır herşeyi eliyle itiyor kaçıp gidiyor benimki
Kubra3525 Buseeek vallahi sorma yarım saattr aglıyorum bittim şu 1 haftadır o kadar özeniyorum çeşit çeşit hazırlıyorum yok agzına bişey sürmedi gün boyu gerildim artık patladım sonunda
Kubra3525 Buseeek küçücük bebekle ilgisi oldugunu sanmıyorum o diyetisyenin bide meyve suyu yazmış allahım
Buseeek Kubra3525 insanı sabrı kalmıyor emek verdiğine syrı yemediğine ayrı üzülüyorsun çok zor allahım biran önce büyüsel veya iştah gelse bi
Buseeek Kubra3525 meyve suyu paket olamayackmş kendim sıkacakmışım da bilmiyorum baga garip geldi bana
Kubra3525 Buseeek amin vallahi birden bire oldu bizimkide sabrım tükendi sanırım artık içimden hazırlamak gelmiyor yaptıgım direk çöpe aynı şeylerden bıktı diycem ama yok hem sürekli farklı bişey yapıyorum tarif dergileri var direk kendini geri atıyor tadına bile bakmadn biran önce büyüyüp kendileri yer umarım
Kubra3525 Buseeek normalide şuan bebek için sıkıntı canım bi bardak meyvesuyu için büssürü meyve sıkman lazm onun şeker oranıda bebek için zararlı sen o listeye uyma bence
Buseeek Kubra3525 inşallah bizimde aynı diş dönümünde birden başladı geri gitmedi ya çocuktan herşeyi tabak tabak yiyen kızım gitti herşeye ağlayan az yiyen bir bebek geldi
Buseeek Kubra3525 yani birde inek sütü dedi tekrar doktoro gititm hemen ben vermedim vermeyide düşünmiyorum ver dedi deidm doktor sen sakın başlama sadece listedekilerden yeme düzeni oluştur vs dedi
Kubra3525 Buseeek zaten doktorun yönlendirmesi saçma olmuş diyetisyene başta hata var bebekle ilgili bilgileri yok malesef onlarn
Buseeek Kimkibu benmkide çok seviyor canım mesele o değil zaten yarım mayalı yiyecek demesi bi mayalıyla zaten ben doyuyorum😄