Hagisidagu Bugun kzıma yarım cileği ezip yedridm ama o kadar kustu ki çileği sirkeli tuzlu suda bekletip duruladm 7 aydır kusmayan bebek kustu kızarıklık döküntü olmadı ama kusmada alerji belirtisi olabilir mi
yusufarasmom Hagisidagu bilgim yok benim de bebeğim 7 aylık geçenlerde deneyecektim çileği korktum biraz tadım yapmak istiyorum iki hafta sonra denerim
sarmaliklahana Hagisidagu bilmiyorum ama ben veriyorum 7.5 aylık kızım günde büyüklerden 4-5 tane yediği oldu bişey yapmadı 🙄 5.5 aylıkken vermiştim ilk çilek
sevim_kos Hagisidagu yusufarasmom çilek verilmez bebeklere alerjik bi meyvedir. Ya 1 ya 2 yaşına kadar tam hatırlayamadım
Baby_Mila Hagisidagu evet kusmada alerji belirtisi 1 yaştan sonra tekrar deneyin mevsimi denk gelirse
Hagisidagu sarmaliklahana ya benimde alerjim var çileğe maalesef yiyemiyrm dilim ve boğazım şişiyor anlamadım da çilek mi yaptı diye de kusma olunca ondan süphelendim masallah bu arada nengüzel
Hagisidagu sevim_kos evet haklısınız eşim almış ver de ver yoksa bende vermem çilek ama vermicem artık o kesin oldu
yusufarasmom sevim_kos yeni çıkan bilimsel araştırmalar ise alerjik besinleri erken denemenizde fayda var diyor artık o kurallar geçersiz şu ayda bunu verin gibi sınırlama yokmuş
sarmaliklahana Hagisidagu bizim hemşiremiz alejı belirtisi gösteren ürünlerde 15-20 gün ara verin tekrar deneyin demişti. Öyle yapın isterseniz. Kızımda da kivi öyle olmustu ilk verdiğimde hemen dudak üstü kızardı elini yüzünü kasmaya ovalamaya basladı huzursuzlandı. 20 gün sonra tekrar verdim bişey olmadı mesela hala da yediği zmana bişey olmuyor.
Hagisidagu sarmaliklahana evet kivi anans ben tüketemiyorum maalesef onyuzden onları kızımda da denemeyecgım hiç tesekkğrler