Hagisidagu annemmm2021 bnce sefffaf komsumun siyah yagmur ygsa büle hiç silinmemiş gibi kirli duruyor devamlı silmek lazım
burcuruli annemmm2021 beyaz cam nasıl olur bilmiyorum ama benim evimde füme var temizlemek biraz zor oluyordu pella bez aldım şuan çok rahatım ama güneşi çok çektiği için balkon aşırı sıcak oluyor ☺️
Neslihankalayci Kesinlikle füme cam ısıyı hapsediyor hemde durusu görünüşü guzel. Kışın bile balkonda oturuyoruz gunduz ısınan cam gece ılıık tutuyo ortamı
Senanurkmrc annemmm2021 siyah cam bizim ki aşırı iyi güneşi geçirmez az olduğu için yazın kurtarıcımız
Balbocegi annemmm2021 bu başlık benim de çok işime yarayacak. Çok teşekkür ederim 🌺 bizde yaptıracağız. Çok güneş aşan bir cephe değil. İçeri gözükmesin diye güne yaptırayım diyorum ama kışın kapkaranlık olur mutfak diye de vazgeçiyorum.
emirinannesi3434 annemmm2021 benim füme cam ama öyle yağmuru falanda pek belli etmiyor çok kullanışlı
Bebegimm1 annemmm2021 renkli yaptirin benmki şeffaf balkonda yazin durulmuyor sicaktan.birde karsi binalardan falan da gozukuyor ister istemez rahat oturamiyorsun. Ve kir direk göze çarpiyor