Deletedmom212 Kızlar oğlum için sünnet mevlüdü okutucam nasip olursa. Sizce hediye olarak nasıl bişey dağıtmalıyım bildiğiniz önerebilceğiniz bi site var mı. Heryerde dolap süsü oldugu icin farklı değişik bişey olsun istiyorum
Birannebirogul Deletedmom212 ben mutfak havlusu kucuk ve tespih dgıttım renkleri uyumlu aldım kesenin ıcınde 😊
Birannebirogul Deletedmom212 kucuk hediyeler cope gıdıyor yasin artık asırı herkeste var boyle kulllanıslı bısey alabilirsin
Deletedmom212 ikikizannesi onu düşündüm ama değişik bişey bulamazsam öyle yapıcam ama yasini dagıtıcam canım her türlü
ikikizannesi Deletedmom212 ben cantali yptrmistim 3.5 tl idi tanesi kadife kutuli tesbihde hos ama pahali 80 tane yptrmstim
Deletedmom212 Birannebirogul aynen canım bende o yüzden değişik şeyler arıyorum ☺️ Çok teşekkür ederimm
Birannebirogul Deletedmom212 https://www.arcesdtm.com/urun/home-story-nakisli-12li-el-havlusu-45x70cm?gclid=Cj0KCQjwvdXpBRCoARIsAMJSKqLTC7cCt5bqJ1F57KizopL70WmWaer2OE8PEMJFsY1NYn7kf9f2SD0aAvBrEALw_wcB
Hyekta Deletedmom212 merhabalar bn soda açıcağı yaptırmıştım herkeste çok beğendi hem kullanışlı fikir olsun sizede üzerine resim yazı herşey yazılabiliyor
Faras Ben kızımın doğumunda sukulent dağıttım canim insanlar besleyip büyütsün diye tüm arkadaşlarımız is yerine masalarına koymuş hala duruyor 😊 yanında da Makkase dağıtabilirsin
deletedmom2200 Deletedmom212 ben küçük Kuran-ı Kerim’ler ve üzerinde adının yazılı olduğu lavanta keseleri yaptırdım
Deletedmom212 ikikizannesi evet ya herşey çok pahalı eşimin tarafta benim tarafta kalabalık olunca iyice pahalı hale geliyor
ikikizannesi Deletedmom212 aynen cnm kalabalık olunca bnm tam ucu ucuna yetti sadece tesbihde dagitabilirsin kutululr var cok masrafa gerek yok bnce aile icine iyi bisey yptir ozel ver