Seram Kızlar kuzenime sordum iki bebeğine de 4 buçuk aylık olunca yedirdim sende hemen yedir dedi ama kafam karıştı çok faydalıymış şu an 5 aylık sizce ne zaman vermeliyim
Yarim_Kilo_Kiyma Seram Abartmış oda ayol, ne bu acele. Evet çok faydaşı gerçekten ama 6.aydan sonra verilmesi çok uygun olur 🌺
Prensannesiiiiiiiiii 4.5 aylık da çok minik ya 😏bn 5.5 ayda verdm Bebegm alerjikti mecburen geçmiştik ek gıdaya
Seram Kk41 Prensannesiiiiiiiiii 5 aylık bebeğim sizce ne zaman başlamalıyım biraz ek gıdaya başladık ek gıda dediğim yoğurt falan Yarim_Kilo_Kiyma sizce
Prensannesiiiiiiiiii Seram 5.5 veya 6 aylikken başlayın bebeğinizin durumuna göre kaşığı uzatınca atlio mu kaşığa mesela
MSM58- Uzmanlar 8, ay hatta bazıları 1 yaş diyor ama bilir kişiler yani biz anneler 4cü 5cı ve 6cı ayda başlayabilirsin deriz😁 Ben 5,5 aylık başladım kaşık kaşık yiyor. Eğer öyle allerjik bir bebe değilse dene bi kere
MSM58- Seram benim kızın tatlıya arası yok hep sağde verdim hiç karistirmadim. Ben hiç bir şeyi karistirmadim hep ilk haliyle verdim. Açıkçası benim yemeyecegim şeyi kizimada yedirmedim. 😁
Kk41 Seram direk ezip vermiştim ben. Aslında aylarına göre ne gıdalar verirlir Google’dan da bakabilirsiniz. Hangi ayda hangi meyve sebze diye aratırsanız çıkar 😌
merve171214 Seram bizim doktorumuz 4 ay 23 günlükken başlattı ek gıdaya şuan 5 ay 20 günlük oğlum ben verdim doktorumuz çok faydalı olduğunu ve tadımlara avokado da eklememi istemişti eğer doktorunuz ek gıdaya başlattıysa vereblrsnz ama bizim doktorumuz ilk sebzeden başlattı sebze meyve yoğurt yumurta sarısı olark gidicktik meyveye geçince dördüncü meyve olark verdim ama doktorunuza danışın yinede