Powermoms Iyı aksamlar kızlar oğlumı memeden kestım goguslerımde sut bırıkmeye basladı. Bu süt nasıl gerı cekılır . Yapmıs olduğunuz bır yontem varmı daha once 2 kere mastıt oldum yıne olsun ıstemıyorum Sızler nasıl yaptınız yardımcı olurmusunuz
Merve Powermoms ben antibiyotik ve süt geri gitsin diye ilaç kullanmıştım. Çok zor o süreç. Allah yardımcınız olsun
Hagisidagu Powermoms sirke sürdüm oğlum tiksinsin diye sirke o agrıyı aldı ve sütün de cekşlmesinş sagladı diyebilirim yoksa 1 hafta ne yatak kalıyordu ne üstüm basım hep süt sirke cokniyş geldi bana
Powermoms Merve ilaçlar daha sonra kı dogumlarda sut gelmeme gıbı problem yaratıyor denılıyor ama ne kadar dogru bılmıyorum
Miomio Bende 3 hafta oldu keseli. Benim aşırı Şişti çok zor geçirdim ama en doğrusu azar azar sağ günlük ben öyle toparladım sonradan. En baştan sağarak yapsaydım öyle olmazdı
Powermoms Miomio benımde 1 hafta oldu goguslerımın doldugunu hıssedıyorum burda yazılanları okuyorum kımı hıc sagmayın kendılığınden gecer dıyor kımıde kademeli sagın yavas yavas azalır kafam karıstı
Merve Powermoms annemin benden önceki bebeği doğduktan sonra vefat etmiş annemde içmiş ilaçları sonra ben olmuşum 18 aya kadar emzirmiş beni. Süt niye gelmesin 🥲
Miomio Powermoms benim 2 haftada komple kesildi. Dediğim gibi bende ilk 3 gün ellemedim ama çok kötü oldum. Çok çok az sağın isterseniz rahatlıyorsunuz
elf4165 Lahana yaprağını buzdolabında soğutup göğsünüze koyun kısa sürede ağrısını alıp sütü geri çekiyo
Htccirmk04 Hemen git banyoya göğüslerine soğuk su çarp hemen bi kaç kez yap bunu görürsün kesiliyor bi süre sonra