Meovvmeovv Sağ göğsüm çok ağrıyor, kızım az emdiği için olabilir dedim sağ taraf taş gibi oldu şimdi pompa ile çektim ama maalesef ki hiç yumuşama yok çok ağrıyor hala bu mastit olabilir mi yoksa biraz daha bekleyim mi? Mastit ise hangi doktora gitmeliyim?
Adssmom Meovvmeovv hemen sıcak duşa girip elinizle göğsünüzü sağın ve masaj yapın. Yumuşayacaktır ilerlemeden yapsanız iyi olur 🙏 pompayla sağdıkça daha da süt gelir elle sağınca boşalıyor. Ve bebeğinizi ters emzirin o memenizde ilerlemeden geçer inşallah hemen doktora gerek kalmıyor
incitanesii Meovvmeovv duşa girin sıcak su altında durun çıkınca sağın yada şişeye su doldurup koyun suıcak havluda olabilir. Masaj yapa yapa sağın benimde ceviz büyüklüğünde şişlik oluşmuştu ilk ayda böyle böyle geçirdim
Alissam Meovvmeovv doktora gitmene gerek yok mastit olmuşsun ağrısı 2 güne geçiyor maalesef . Bebeğini o göğsünden daha çok emzirmeye çalış emdikçe rahatlıycsn süt birikmesine izin verme bebeğin emmiyorsada sürekli sağ DHA kötü olur ateşlenme falan yapar
Klymeneninatlasi Meovvmeovv yorumları okudum da canım sakın sıcak duş deneme. Bende oldum bir kere hatta benim ateşim yükseldi sıtma nöbeti gibi oluştum. Bebek o memede ki sütü tam bitiremediği için oluyormuş. Bir havluyu ıslatıp buzlukta soğuyana kadar beklet sonra memene sar. İlk önce sütünü sağıp göğsünü rahatlattıktan sonra bebeğe o memeyi teklif et. En doğru boşaltma şekli üst üste iki kere aynı memeden emmesiymiş. Doktor söyledi bunları bana deneyebilirsin.
Kublyhamza Canım memenin ucunda küçücük beyaz nokta gibi birşey var mı varsa onu patlatıp tekrar sağ ben 2 kez öyle oldum ikisinde de çok rahatladım inşallah sana da şifa olur.
Hagisidagu Meovvmeovv ılık dus sabunla taze nane varsa buzluga koyup gögısnuze koyun rahatlarsınız cok kötü gibişe gecmıs olsun
Alperenm Ben çok sık yaşıyorum sağım yave sürekli o memeyi vermeye çalış kendinde masaj yap ben dokunduğumda bile ağrırdi kolumu bile kaldıramam genelde ama ben sürekli yatarak emziriyorum büyük ihtimalle tıkanma oluyor benim
Asilmomm Meovvmeovv canım bende de oldu sıcak duş ve masaj yaptım işe yaramadı çok can sıkıcı bisey başına gelmeyen anlamaz ben parol içmiştim agrıyı kesti 1 gun sonrada komple gecmişti . inşallah sana da şifa olur🤗 Not: 📝 Ağrı kesici kullandıgım için 24 saat bebeğimi emzirmemiştim ❌
Edamercann Meovvmeovv yeni doğum yaptığım sıralarda olmuştu benim anne usulü bir tedavi yaptık ( iyi ki varlar 😂 ) sıcak bir duşa gir biraz şampuan ile masaj yap sonra saçlarını tıkalı göğsüne doğru getir ve bastırarak orada tara en son duştan çıkmadan da göğüs ucundan tut ve sert bir şekilde 2 3 defa salla biraz acıyor ama İnan ki benim o an düzeldi. Umarım sana da iyi gelir.
Elf95 Benimde oldu ben yatarken sıcak su torbasını koydum şişliğin üzerine, uyandığımda atletim süt doluydu kendi kendine açılmıştı 2 sefer oldu ikisinde de aynı şeyi yaptım geçti