Arkadaşlar yarın tam 40 gün olacak fakat bebeğim ne dur durak biliyor ne başka bir şey. Ömrümden ömür gitti. Altını açarım ağlar, emziririm ağlar, mama veririm ağlar. Mememde sakinleşirdi artık o da yok resmen memede bile kasılıp ağlamaya başlıyor.. Sütüm yetersiz diye doktorlar mama başlatmıştı. Uykularından sıçrayarak uyanmalar, uykuya dalamamalar… Gazını alıyorum ama normal bi gaz bile değil yetişkin gibi kakasını yaparken zorlanıyor resmen. Maflor kullanıyorum gaz içinde. Geceleri kimse susturamıyor saatlerde ağlamalar. Bebeğimi doğru dürüst sevemiyorum bile 5 dk gülüyor sonrası hep ağlama. Artık beşikte sallamaya başladım zorla uyutuyorum. 10 dk uyuyup uyanıyor bazen 20. Psikolojik olarak çok kötüyüm. 40’ı çıksın düzelir diyorlardı bir gram ilerleme yok. Alt açmak resmen eziyet zaten iki kişi zor açıyoruz altını. Hiç düzelmeyecek gibi geliyor kahroluyorum resmen. İlk bebeğim ve gerçekten ömrümden ömür gitti.
Allahım başka dert vermesin herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin ama içimi döküp sizlerden destek almak istedim. Dua edin bana lütfen 😓