Sblatc Geçen gün iftara misafir gelmişti çok yorgun olduğum için salonu süpürmeden yattım sabah karıncalar gelmişti eve. İyice süpürdüm sildim ama bi. Süre sonra bakıyorum yine gelmişler sürekli böyle tekrarlıyo. Karıncalar nasıl gider acaba
kullanilmiyor1205 Sblatc ben karıncanın nerden geldigini bulmuştum sonra oraya silikon gibi bişey çektik daha çıkamiyolar
Hagisidagu Sblatc karınca tozu var ama emekleyen bebek varsa tehlikeli olabilir tuz dokun biraz geldikleri yeri kapatın
Kocakgiller Sblatc eczaneden 15 tl ye karınca granüllü almıştık hemen gittiler sanırım öldürmüyor kovuyor çok iyi şimdi ne kadardır bilmiyorum en fazla 20 25dir
minnakannesii Bende bekleyim şurda ya benimde yatak odamda var kırıntı ihtimali de yok çıldırıcam geldikleri yeri de bilmiyorum balkonumda bile yok ama yatak odamda var nerden giriyır bi bulsam
secoz Sblatc minnakannesii kesinlikle bunı kullan plastik bişey içinde yem var ilk başta tüm karıncalar toplanıyor etrafına sonda 1-2 gün içinde yok oluyorlar. Bana anneö önermişti denedim şok oldum, geçen gün burda bi kadıma önerdim oda çok memnun kalmıştı ☺️ https://ty.gl/38z4j7w2t9