Amine35 Merhaba anneler Bebeğim bugün 4 aydan gün aldı oturmak istiyor ağlıyor, uzanıyor kendini kaldırıyor , kalkamayinca ağlıyor daha çok küçük değil mi oturmak için
Baakpnr- Amine35 4 ay 15 günlük kızım , 4 aya girdiğimizden beri kafasını kaldırıyordu doktor oturmak istiyor dedi destekli oturtun dedi ben 15 gündür oturtuyorum kısa süreli
secoz Amine35 doktorum 4aylıkken kucakta destekli oturtabilirsin koşa süre 2-3 dk demişti kısa kısa sürekli oturtuyorum ☺️
Cnm12 Babybjorn alin dik pozisyonda kullanılabilen bir ana kucağı ben doktor onayı ile 2 3 haftaliktan beri kullanıyorum bebeğim hep etrafı izlediği için kucağımızda sürekli durmuyor. Bebeğin haraketleri ile sallandığı için oyuncak ekstra efor harcamiyorsunuz. 3 kademesi var kiloya göre. Her odada gezdiriyorum çoğu zaman onda uyuya kalıyor
Serpil-alya Benim bebeğim de aynı sizinki gibiydi. Bende endişe ediyordum ama oturtuyordum kısa süreli koltukta. Şu an 9 ay 10 günlük.
11Hilal11 Amine35 oturtabilirsiniz cok uzun olmamak şartıyla 2 3 dk kadar ben 4 aylikken basladim 6 aylilken tek basina oturabiliyordu