Masalingonunannesi Kizlar ek gidaya geçtikten sonra suyu sadece biseyler yédikten sonrami vermeliyim yoksa gun icindede vermeli miyim? 1 aydir ek gidadayiz
Elifmavi Masalingonunannesi havalar gün içinde sıcak gidiyo daha çok vermelisiniz bence ben 3.aydan beri veriyorum kendi belli eder hep içmek istedğinde şuan 8 aylık yanında duruyo istediğinde içiyo
ArdicEge Masalingonunannesi gün icinde teklif edin alıskanlık kazansın. 9.aydan sonra oglum artık su istedigini ifade etmeye basladı agzını sapırdatarak:)
Masalingonunannesi thecamellia cok zor iciyor biberonla hic icemiyor siringa yada kaşıkla veriyorum siiznli nasil iciyor aslında suyu seviyor görünce çığlık falan atiyor ama icemiyor
thecamellia Masalingonunannesi ayy az önce postuma yazmıltınız burdas akarşılaştık bizimide içmiyor biberonla sulukla kaşıkla veriyorum
Elifmavi Masalingonunannesi anladım aynı kendiniz gibi hareket edin bence kendiniz susayınca onada verin
Masalingonunannesi thecamellia kasikla verince sanki boğuluyormus gibi heyecanlaniyor o yuzden suan siringa bizim icin daha kolay oluyor