Suradevelioglu Kizlar yine aklıma bir şey takıldı.. şimdi genel olarak Doktorlar diyor ki bebegininiki satte bir emzir ama kimi doktor da sık sık emzir sütün artsın diyor. Sık sıktan kasıtlari ne anlamıyorum . Kendi annemde bebek her anladığında ver diyor memeyi .
thecamellia Suradevelioglu ilk zamanlar uyuyorsa bi bucuk iki saatte bir kaldırıp emzirdim ama uyanıkken mık des everdim sarılık olmasın siye aslında şuanda öyle 6 aylık ağladıpında felan veyorum hemen sadece karnı doymuyor memede duyguda alıyor
sedalilya Suradevelioglu Bebek her istediğinde meme verilmeli, saat sıklığını bebeğin isteği belirlemeli❣️. Ancak bebek uyuduğu aralar göğüs sağılarak süt arttırılabilir , ayrıca süt çayları ve bestlak da işe yarıyor🌸
Ugurluyolum Kendi acıktığını hissedip uyanana kadar 2 saatte bir emzirdim sonra da o ne zaman isterse
Suradevelioglu thecamellia bende öyle yapıyorum ama sanki bu seferde sütüm yetmiyormuş gibi hissediyorum
Suradevelioglu sedalilya ya her istediğinde vermiyorum bu seferde sanki sütüm yetmiyormuş gibi hissediyorum acaba yanlış mı yapıyorum diyorum günde 3 litreden fazla su icmeme rağmen sütüm nedense gunifinde azalıyor sürekli 🥺 bestlak dediğiniz ne acaba nerde bulabilirim
sedalilya Suradevelioglu her istediğinde vermelisiniz, bazen süt icin değil temas için emmek istiyor bebeğiniz 🌸 Kilo alımı yeterliyse endişe etmeyin sütünüz yetiyordur. Bestlak damla suyunuza karıştırın ben çok faydasını gördüm eczaneden alabilirsiniz 😊