demirmommm Uykuya direnme emmek isteyip emmeme gece kalkınca tekrar dalamama çok sık uyanma. Bitmiş haldeyim gerçekten lütfen bana geçiyor deyin eski haline dönüyor deyin 🥲
lyl0742 demirmommm kısmen dönüyor diyeyim 😃tamamen geçmedi 5 ay 7 gün. 3 ay 27 gün de başlamıştık en azından artık gece uykuları eskiye döndü düzeldi
Burcubuse26 demirmommm 3 Ay 15 günlükken bi değişti kızım 5 ay 2 günlük hergün farklı bi mızmızlık huzursuzluk şmdide ne ayakta ne memede ne kucakta ne beşşikte hertürlü uyku şeklini reddediyo bende napcamı şaşırmış durumdayım desteksiz uyutayım diyorum bu seferde çok ağlıyo oda bilmiyo ne istedğini😒
demirmommm lyl0742 çok şükür sizin düzelmiş darısı benim başıma. Sürekli kucak istiyor uyurken bile ne yapacağımı şaşırdm
cydknc Ben de yerimi alayım çünkü bizimki de başlıyo gibi. Gündüz doğru düzgün uyumuyor, çok huysuz bu ara.
Moonlightttt 28gun sürdü gerçekten çok zor.kimi bebek bir iki günde atlatıyor. Kimi anne hiç bilmiyor bile. İnşallah çabuk geçer
thecamellia demirmommm sürekli gece uykuları sıfır 6 aylık beş bucuk ay civari alt iki dişi çıktı ama 6 aylık ek gıdaya başladık şimdide kaka sorunu başladı kakası katılaştığı için zorlanıyor oda rahatsız ediyor bitmiyor yani aşşırı yorgunum 🥲 ama sağlıklı olsun hasta olmasınlarda diyorum Allah onun hastalığını bana versin 🥲
demirmommm Burcubuse26 bu zamanlar çok zor gerçekten ilk 3 ay gaz sancılarıyla geçti şimdi de bu atak çok zorluyor
demirmommm thecamellia öyle tabi ki hep sağlıklı olsunlar 🙏🏻Büyüsünler güzelce bizde çok yoruluyoruz işte
Burcubuse26 demirmommm ayy bizim gaz halen oluyor ama çok çektik gazdan biraz azaldı çoo zor her seviyeesi çok zor sağlıklı olsunlarda ❤️
Burcubuse26 demirmommm gerçekten zor bazen bi nefes almak istiyorsun ben çözümü bebek arabasına koyup gezidirp uytup parkta oturmakla buldum o an çok iyi geliyor bana sizde deneyin ❤️
nmeltem O geçiyor mu bu geçiyor mu derken 10. Ve sonuncu atağı bitirmemize 4 günümüz kaldı. Her şey geçiyor zamanla emin olun :)
demirmommm nmeltem ne güzel birşey söylediniz herşey geçiyor gerçekten geçmeyecekmiş büyümeyecekmiş gibi geliyor ama