manquer Hanımlar merhaba reklamlarda karacanın hatır barista makinesini gördüm ben farklı kahveler denemeyi içmeyi falan çok severim bu makineyide çok beğendim ama yine de almadan sormak istedim alıp kullanan var mı acaba?
deryadeeniz manquer Ben ilk çıktığında aldım 2 hafta falan oluyo canım şuan çok memnunum baristaların kullandığı süt köpürtme için dripperi ve kahve demlemek için olan filtresi falan var çok yönlü güzel bi ürün olmuş buna uygun özel cezvede yapmışlar latte denedim güzel oldu
Baby_Mila manquer Ben kullanıyorum sütü çok güzel köpürtüyor lattesi lezzetli, sütlü türk kahveside çok güzel oluyor tezgah üzerinde duruşuda güzel tek sıkıntısı yıkaması
emills manquer Bende görmüştüm bunu türk kahvesiyle bütün o kahveler nasıl oluyor tadı acaba çok merak ettim
manquer deryadeeniz Ayrıyetten süt köpürtme için dripperi olduğunu bilmiyodum süpermiş temizliği falan rahatmı peki kullanımı vs akıtma yapıyor mu
neslii2 deryadeeniz Bana biraz zahmetli gibi geldi ya köpüğünü ayrı yapıp koymamız falan öyle mi gerçekten
deryadeeniz manquer Temizliği baya kolay oluyo zaten çok bi parçası yok temizlemek için olan fırçasını kullanımdan hemen sonra yıkıyıp kaldırıyorum cezvesi zaten aynalı olduğu için hızlı temizleniyo
deryadeeniz neslii2 Valla çok zahmetli değil aslında cezvede süt ısınırken zaten kahve süzlüyo, istediğim kıvamda da sütü köpürtüyorum sonra bardağa sırasıyla ekliyorum ayrıca o hazırlama süreci insana keyif veriyr baristaymışım gibi hissettiriyor😅
neslii2 deryadeeniz Anladım kulağa kolay geliyor ben bi mağazaya gidnce bakim bu makineye😅 teşekkür ederim
manquer deryadeeniz Şimdi inceledimde öyle görünüyor kaça aldınız acaba kahvelerde çok pahalılandı artık ya 😟
deryadeeniz neslii2 git bak canım gerçekten güzel yapmışlar süt köpürtmesi için aynı kafelerdeki buharlı püskürtücüler gibi yapıyo evde barista gibi geziyorum valla😂
deryadeeniz manquer ilk çıktığında kampanyadan almıştım 1300 tlye valla normalde espresso kahvelerinin paketleri starbukcsta 160 tle satılırken bunu 15tllik mehmet efendi kahvesinden yapabiliyosn hem de tadını tam yakalıyo
neslii2 deryadeeniz Aslında sadece türk kahve makinesi almak istiyodum ama böyle bişey alabilirim sadece türk kahveside yapıyor dimi
deryadeeniz emills açıkcası bende tereddüt etmiştim filtre kahve gibi demleyerek yapılıyor çünkü türk kahvesi süzülünce kötü olurmu demiştim ama hiç öyle olmadı sütü falanda iyi köpürtüyor
deryadeeniz neslii2 Evet canım türk kahvesi olmazsa olmaz zaten:) kutudan kitapçığıda çıkıyo 14 farklı içecek tarifi var latte, cappuccino ve americano gibi
deryadeeniz BiBusesin Aynen öyle 🤩 gerçi bende makine kahvesi içemezdim ama çok leziz oluyor böyle hergün türk kahvesi içmekten sıkılmıştım