Busradoga 6,5 aylık kızım. Gözünde çapaklanma var ve kızarıklık sürekli yaş akıyor tedavisi hakkında bilgisi olan?
balkizannesiiiii Busradoga bsnimde 2 aylik ve ayni boyle doktor gozyasi kanali tikalidir dedu masaj yapiyorym
dmrkangamze Busradoga doğduğunda 2 gözünde de vardı birisi geçti teki hala öyle 3 doktora gittim hepsi yaşına kadar beklemek gerektiğini söyledi. Eğer geçmezse küçük bi operasyon oluyomuş. Nutrica diye bi damla verdi sadece çapaklanıp aktığında kullanıyorum bi de masaj yapıyorum
Elifinci17 balkizannesiiiii benim de 2 ay 21 günlük kızım onun da gözleri yaşlı hep çapaklanıyor sürekli masajı ne kadar yapıyorsunuz gün içinde
dmrkangamze Busradoga burnunun göz yaşı pınarına yakın kısmına işaret parmağımla dairesel hareketlerle. Bazen de gözyaşı pınarına orta sertlikte basıp bırakıyorum yaklaşık 10 kere. Günde 2 3 kere tekrarlıyorum
bikerem Busradoga benim kizimin massj ve ilac tedavisi ile duzelmedi. 1 yasinda kanal tıkanıklığı icin operasyon gecirdi
balkizannesiiiii Elifinci17 her emzirmede yapuyorum canm birde doktor bi islak mendil onerdi goz icin onla siliyorum
D21122020 Kızım 1 yaşında, geçen gün biZdede aynısı oldu ve 3 farklı damla verdi doktor, aynı gün geçti
semaahmet Busradoga bugün götürdüm sağ gözü enfeksiyon kapmış iki damla yazdı bize cnm geçmiş olsun eğer emiyorsa sütünden sagip damlat hergun sil bişey kalmiyo
Nurellllaaa Busradoga az önce post açtım doktor salgın dedi aglamaktan helak oldu çocuk sabah kalktıgında gözü açılmıyodu yapışmıştı sizde burun akıntısı öksürürk varmı
Elifinci17 balkizannesiiiii inşallah geçer ya canım cok sıkılıyor sürekli gözü yaşlı yavrumun. Masajı çoğaltayım bari bende