48316ELIZAN https://www.hizliresim.com/dyhrxe9 Buz kalibi ile verildi benim duzbolabim -18 en dusuk durecesi nasil saklamaliyim birde agiz yoluyla diyor ben normal igne diye biliyorum yanlis aldik acaba bilgisi olan acil yazabilir mi
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 48316ELIZAN Ağız yoluyla bebek kusmadan ufak ufak verilir içirilir. Dolabında saklayacak son ama sürekli dolap kapağını aç kapa yapma. Ben yaptırmadım rota ama, evde kendi kendine yaptı çoğu tanıdığım. Bebek tok olmayacak kusmayacak ufak ufak icirilecek soğuk zincir bozulmadan
Biroglanannesi 48316ELIZAN aynısını 2-3 gün önce yaptırdım. Bi kaç gün buzdolabında bekledi doğru almışsınız. Ağız yoluyla veriliyor . Hatta hemşire yaparken inşallah kusmazsın pahalı aşı bu demişti 😂 bu arada bebeğiniz kaç aylık
Ondina 48316ELIZAN doğru almışsınız, ağız yoluyla veriyorlar. Biz takipli olduğumuz hastanede yaptırmıştık, sakalama vs derdi olmadı, onlar dolaptan çıkarıp içirdiler.
Lulemom 48316ELIZAN yanlış değilsem -4 derecede saklanıyor. Ama size tavsiyem çok bekletmeyin. Çünkü bizim dolaplarda bu ilaçların saklandığı dolap farklı. Ben eczaneden alıp direk yapmıştım. Bekletmek biraz risk.
48316ELIZAN AyPerisiVeGokPrensininAnnesi doktorumuz 3 kullanimlik olani daha koruyucu demisti uzerinde 1 doz yaziyor eczaneye 3 kullanimlik olaninda siparis vermistik 1 doz 3e mi bolunup veriliyor acaba
DygTyfn Nasıl saklanacağını bilmiyorum ama ağızdan yapılıyor damla gibi doğru almışsınız ben yaptıracağım gün almıştım hemen yapılmıştı
Teemo07 48316ELIZAN 3 doz olan rotatex. Rotarix le hiçbir farkı yok, sadece dozajları farklı. Tek tek satılıyor. Aralarında 2 ay olacak şekilde veriliyor. Birlikte almaları riskli olurdu.
48316ELIZAN Biroglanannesi 2 ay 20 gunluk normalde kusan bir bebek degil tadindan oturu mu kusma oluyor
48316ELIZAN Lulemom uzerinde 2 -8 yaziyor donarsa cozundurup kullanmayin diyor ay bilemedim ki simdi nasil yapayim dolabim en dusuk -18de ayarlabiliyor acilde yapiliyorsa suan gidip yaptiricam .
thecamellia 48316ELIZAN nasıl saklanır bilmiyorum ben hep vurdurmaya gideken aldım gittm ama ağızdan yapılıyor yan etkiside olmuyor kusmaması gerekşyor sadece
Lulemom 48316ELIZAN acile de gerek yok canım evde kendin yap. Bana ebe kendin yapabilirin kusturma yeter dedi. Bi yan etkisi falan yokmuş zaten. Kendim yaptım. Ağzından içiriyosun bişe yapmıyosun başka
SeninAnnenBirMelektiYavrm 48316ELIZAN yaptır cnm acilde evde kendin yapma ilaca tepki gösterebilir korkarsın. Keske parasını ödeyip eczanede biraksaydiniz
[silindi] 48316ELIZAN dolapta muhafaza edebilirsiniz buz kalıplarıyla ama fazla kalmamalı , sizde iki öğün arası uygulayabilirsiniz emzik alıyorsa birkaç damla verip emzik emdirin, aşı ekstra kusma yapmaz hemen sütten sonra değil miğde yatışınca verin
48316ELIZAN Lulemom cesaret edemedim suan ne olur ne olmaz doktorumuza ulasamadim ulasirsam bilgisini alacagim tesekkur ederim.
48316ELIZAN SeninAnnenBirMelektiYavrm Eczanede kendi bunyesinde muhafaza edemedigi soyledi zaten siparis uzerine getirmistik .
Teemo07 48316ELIZAN ne çok aç ne çok çok olacak ilk 20 dk kusmamasına dikkat edin derler. İçtikten yarım saat sonra besleyebilirsin. Herhnwgi bir yan etkisi yok, belki ishal olabilir. Tadı tatlı demişti hemşire. İçmemezlik etmez diye düşünüyorum. Ama garanti olsun derseniz saglık ocaklarında yapıyorlar.
Mutlulugunadi_bahar 48316ELIZAN hastanede rutin muayeneye gidince yaptırmıştık. Damla damla verdi hemşire. Eğer zamani geldiyse sizde verebilirsiniz evde. Dr birkaç gün alt değişimi sonrası ellerinizi iyi yıkayın demişti. Normalde hep yıkıyorum zaten rota aşısı zamanında 2 kez sabunluyordum. Aklınızda olsun.