Sdr123456 Kızlar selam bebeğim tam 3 aylık . Sırt üstü yattığında ellerinden tuttuğumda kendini hiç kaldırmıyor. Sizin bebekleriniz ne zaman kendini kaldırmaya başladı endişeleniyorum
Emel38 Sdr123456 daha kucuk endişelenmeyin.ellerini.uzatip elleriyle kaldirmamizi daha yeni 1 aydır istiyor ve kalkıyor.. bizimki 10 buçuk aylık
basaksahinx Sdr123456 3 ay sonra hareketlenir genel olarak bebekler ama herkeste olmak zorunda değil yüz üstü egzersizler yaptırın bebeğe hergün kolları ayakları sırtı güçlensin her bebek 3 de aynı tepkileri verecek değil kş
minnosanne0 Sdr123456 bizimki kaldırmak istiyor ama gücü yetmiyor ben yardımcı oluyorum bi kaç kez kaldırıyorum hoşuna gidiyor her geçen gün daha güçlü asılıyor ama kafasını tam anlamıyla tutamadığı için tartamıyor. Egzersizler çok işe yarıyor.
Badeninannesi1 Sdr123456 ellerinden bileklerinden tutup kaldırmayı deneyin.Bir de karın üstü egzersizler çok güçlendiriyor çocukları ama aslında 3 ay erken,bir kaç hafta sonra tekrar deneyin kafasını tutmaya başladığı zaman daha rahat yapıyorlar
Sessiz_oyuncu Sdr123456 kol kasları gelişmediği için kaldıramıyor yüz üstü yatırın sürekli zamanla gelişecektir
bypolat Sdr123456 bnm kızım 3 ay 24 günlük şimdi şimdi kendini kaldiriyor 3 ay erkdn daha bnde 3 aylıkken denedim kalkmadı şimdi mamasını veririrn sırt üstü yatirdigimda kendini kaldiriyor maşallah oyuzden korkmayın 3 hafta sonra sizde bu farkı göreceksiniz her anın tadını çıkarın urkmeyin🥰🥰🥰
Tweetyy Sdr123456 bizimki bi kaldırıyor bi kaldirmiyor. Dr a gittiğimizde 1.ay kaldirdi kendini dr masallah dedi ikinci ay tık yok kalkmıyor. Evde de bazen salıyor kaldirmiyor bazen tam kuvvet ayakta. 4 ay 11 günlük. Cani istemiyor ya da yorgun mu oluyor acaba. Doktorunuz bisey dedi mi?