irva Moon_Light Migrosu falan bilmem ama Süryani Şarabını tek geçerim.Evde şişe şişe mutlaka bulundururum biter korkusu ile.. 😅😅😅
twinkleee Moon_Light blush pembe şarap hafif ıcımıde guzel sma mıgrosta ckk guzel ıcımı rht kırmızı şaraplarda var. adını unuttum inan kavaklıdere iyidir ama.
ogrtmnanneee Moon_Light şaraptansa özel bi gününüzse ve bebeğiniz başka bi yerde olacaksa kesinlikle İstanblue öneriyorum güzel kafa yapar ☺️
Busra12345555666 Moon_Light blush pempe şarap tavsiye ederim alkollü mekanda çalıştım 😉 şarap sevmem pek ama kokteyl falan şahane
Dilaylaa Doluca Safir Kavaklıdere NARİNCE Corvus Cabenet Sauvignon SARAFİN MERLOT SARAFİN CABERNET SAUVIGNON Vincent
SeninAnnenBirMelektiYavrm cankuzularim kim duyar kasmış kimse bisey dememis ki sadece yanlış okumuş millet 😄
Esra_Deva Moon_Light Ben Buzbağ Klasik Kayra severdim. Kırmızı. Severdim diyorum Hamilelik doğum derken sanırım iki yıldır almamışımdır. O zaman uygundu fiyatı.
Esucu Moon_Light ben şarap tadımcısı olarak😛 rose gold öneririm. Ya da Şampanya için bence o daha güzel