Birkedilianne 2cocukannesi__ oğluma almadığım diş kaşıyıcı kalmadı en son mısır diş kaşıyıcığı aldım çok şükür tutuyor işe yarıyor tavsiye ederim
Dyglila 2cocukannesi__ herşey aldım denedim hiç biri ağız bezi kadar yeterli işlev görmedi☺️ Boşa para harcamayın verin eline biraz buzlukta bekletilmiş ağız mendilini diş etlerine iyi gelir.
Birkedilianne Birkedilianne Babyst Mısır Bebek Diş Kaşıyıcı Diş Fırçası https://www.hepsiburada.com/babyst-misir-bebek-di-kaiyici-di-firasi-p-HBCV00000Y9UVF?magaza=Babyst&url_src=ios-product-detail
Ondina tmrskbr benimki 3 aylık, kaşıyıcıyı da tutamıyor, doktorlar da jel karanfil filan önermedi, bir öneriniz var mı?
tmrskbr 2cocukannesi__ üşümez üşümez 😀 çok rahatlatır soğuk soğuk. Kaşıyıcıları boşver ben hiç almadım kaşıyıcı
Angelll35 2cocukannesi__ imkanınız varsa sophie alın benim kızım sadece onu kullandı çevremde de kimde duyduysam hep işe yaramış biraz pahalı ama parasını hal ediyor sonuna kadar
2cocukannesi__ Angelll35 bende böyle post açtım ama baktığında fazla kullanışlı gelmedi bana teşekkür ederim
NmalkoC Ben eline dolaptan havuç kesip veriyordum soğuk soguk iyi geliyordu diş kaşıyıcılar pek işe yaramıyor birsürü çeşit aldım eldiven falan
tmrskbr Ondina benim bebeğimde 4 aylık dişleri çok kaşınıyor daha çıkmadı ama ben ağız mendillerini ıslatıp buzluğa atıyorum sonra da eline veriyorum onları tutabiliyor.