Nisa17 2 aylık kızım için verdiler kakasını yapmadığı için verdi sanırım doktor ama bugün 2. kullanışım damlasını verdim emerken iki defa fışkırta fışkırta ağız dolusu kustu.Aranizda kullanan arkadaşlar varsa bakabilir mi
MelisT Nisa17 bende kullandim canım bebeğim aşırı gazlıydı bizde öyle bişey yapmamıştı hatta çok iyi gelmişti. Yani doktora danışın bence ama 2 günde hemen o şekilde tepki verir mi bilemedim
asafmomyy Nisa17 kaka yapmama sorunumuz vardı bağırsak düzenleyici olarak vermişlerdi dört gün içinde faydasını gördül
Nisa17 asafmomyy düzenli olarak bende tekrar başlıyım o halde inşallah bizde de etkisi kısa sürede tesirini gösterir
Kurabiyecanavari Ben doğumundan 1 yaşına kadar düzenli olarak verdim doktor önerisi ile. İçinde yararlı probiyotikler var bebeğin sindirim ve boşaltım sistemini düzenliyor, hiç gaz vs problemi de yaşamadı. Doktorumuz ayrıca bağışıklığı güçlendirdiğini de söyledi.
Nisa17 Kurabiyecanavari bizde maşallah gaz sorunu var birde kaka sıkıntımız çıktı inşallah ikisi için de faydasını görürüz bizde