Nurrr1 Merhabalar anneler, 1 aylık bebeğim 2 3 gündür koyu yeşil cıvık kıvamda kaka yapıyor doktora götüreceğim ama öncesinde başına gelen oldu mu neyden kaynaklandığı hakkında doktordan bilgi alan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim 🥺
mamanveutdormir Nurrr1 henüz çok küçükmüş benim kızımda yapıyordu siyah olmadığı sürece sorun yok demişti doktoru. benim kızım çok çok az emdi hep mamayla beslendi görülebilir durummuş. tabi başka şüpheleriniz varsa en doğru bilgiyi doktorunuz verir size
ofkelisirin Nurrr1 anne sütünün yağlı kısmını almamasından dolayı derler yeşil kakayı ben öyle biliyorum geçici Bi durum sanki
Miniminnakbebe Nurrr1 benim bebeğim 1 kere yeşil yaptı onda da enfeksiyon kapmıştı o yüzden miş doktora gösterin mutlaka enfeksiyon varsa her geçen gün artar ihmal etmeye gelmez. İnşallah bir sorun yoktur
barlassmoom Nurrr1 benim bebişte 1 aylık mama kullanıyorum yeşil ve biraz katı yapıyor mamadan dedi dün doktor
DefneMeva0411 Nurrr1 Mamadandır o zaman. Benimm kızımda şu an 6 ay 25 günlük hala yeşil kaka yapıyor. Hatta hep çoğu kez yeşil yapıyor mama da içiyor.
Nurrr1 Miniminnakbebe mutlaka götürücem zaten önceden yaşayanlardan bilgi almak istedim teşekkür ederim 🤧
engteacherrr benim kızım da 20 günlük iki gün üst üste yeşil cıvıktı bezini teste götürdük enfeksiyon vs var mı die bşy çıkmadı 3. gün düzeldi anne sütü +mamayla besleniyor
GoktugUras_mom Nurrr1 ben oğlum sadece anne sütüyle besleniyor 4 aylık olacak hala ara ara yeşil mukuslu yapıyor alerjiden de kaynaklanabilir anne sütü de ağır gelebilir dedi enfeksiyon felan çıkmadı çok şükür. Sadece anne sütüyle beslenen de aynı sade mamayla beslenen de aynı süt + mamayla beslenende aynı. enfeksiyon olmadığı sürece çok takılma demişti doktorumuz
prenseslerinannesiiii Nurrr1 soğuk almıştır. Kulakları falan benim de öyle oluyo yeşile dönünce soguk alıyor malesef
Nurrr1 prenseslerinannesiiii doktor çok şükür öyle bir şey demedi ama bunu bildiğimde iyi oldu teşekkürler 🥰