Htctrgyblg Kızlar merhaba 25 gunluk bebegimin dilinde pamukcuk var. İlac kullanan var mi? İlac icin cok kucuk diyorlar. Çözüm öneriniz nedir?
Dnzalya Htctrgyblg ilac kullanma sen çok sıcak ve çok soğuk şeyler yemiş sin icmissin çocuk ondan pamukçuk olmuş eline tülbent varya al eline ılık su koy kaba Batir çıkart dilini temizle geçer o çok sıcak ve soğuk şeyler içme senden ona geçiyor
ofkelisirin Htctrgyblg içme suyuyla karbonatı karıştır temiz bir bezle ince bez olcak 2 3 defa yap günde geçer canım göğüs ucunu da bu suyla temizle her memeden önce sonra
Asenaeylul Htctrgyblg belki saçma gelicek size ki ilk duyduğumda bana da saçma geldi ama bana saçınla sil dilini dediler ilaç kullandım karbonat kullandım geçmedi iki gün inanmayarak saçımla sildim geçti 😂
Asenaeylul Htctrgyblg yani bende öyle dedim ne kaybederim zarar vericek bi şey değil sonuçta dedim 😂 çok uğraştım geçsin diye normalde böyle şeyleri uygulamazdım ve inanmazdım
Htctrgyblg Asenaeylul olsun ne olacak sanki dediginiz gibi sevindim sizin adiniza tekrar gecmis olsun darisi bize😊