Kalpatisi_ Kızlar İBB Anne kartına online başvuru yapmak istiyorum ama yapamıyorum. Şimdi başvur diyorum sürekli aynı siteye geri dönüyorum online başvuru yapan varmı? Nasıl yapıcam
Kadifemsii Kalpatisi_ devamlı başa sarıyorsa alamazsın canım bende bu sebepten aradım . Gidip merkezden almamı söylediler
ReisinKizi Kalpatisi_ devamlı başa sardığı yerde sağ üstte üç çizgi var oraya tıkla ordan yeni kart başvurusuna girip başvurabilirsin
Yusufagahinannesi Kalpatisi_ bedava vereckleri için vermiyorlar 😂 banada aynısı oldu gidin şubeden alın dediler gidemedim kaldı
Sifakusu Kartal metrosunda 2 dk da aldım geçen ben yenilettim ama yeni alanlar da vardı foto götürsende olur orda da çekiyorlar
Sedaalya Sifakusu Ne istiyorlar evrak olarak? Kartal boş mu oluyor bende maltepede oturuyorum kartal yakın olur
Sifakusu Sedaalya benim anne kartım İst kart uygulamasına yeni bi akbil numarası ekleyince iptal olmuş. Hemen o gün gittim eskiyi verdim anlattım bişey istemedi foto çekti yolladı o kadar. İlk kartımın başvurunu int yaptım haldun alagaştan almaya gitmiştim
Kalpatisi_ Hallettim arkadaşlar teşekkürler. Burdaki bi arkadaş yukardaki 3 noktaya basıp ordan hallet demişti gerçekten oldu kargoyla gelicek 🥰
miniktosbagam Kalpatisi_ benim de öyleydi en son çare eşime 1 foto bi de kimliğimi verdim gitti direkt çıkardı getirdi bana 😃
Kalpatisi_ Yusufagahinannesi eski fiyatını bilmiyodum ama 35 tl yazıyodu kargoyla beraber 46.75 Tl ödedim