Edaden Ne zaman sağlık ocağına aşıya gitsem sonra emziriyorum ağlamasın diye oradaki hemşire göğüs pedi kullanma mantar olur sütün tadı değişiyor meme reddi yaşarsın diyip duruyor eski bez parçala koy diyor o daha sağlıksız geliyor sonuçta bu çekiyor ıslak ıslak kalması daha sıkıntı değil mi göğüs pedi kullanıp sıkıntı yaşayan meme reddi yaşayan varmı bebeğim 2 ay 10 günlük bi problem yok sürekli değiştiriyorum zaten ama merak ediyorum
secoz Edaden 5 aylık kızım kullanıyorum bişey yaşamdım emzirmeden önce sil bişey olmaz, kaç yaşında ebe sağlık ocağı ebeleri genelde kocakarı işlerine çok önem veriyorlar
ofkelisirin Edaden dolmadan sık değiştirin ben çok fazla kullandım sık değiştirirdim sıkıntı olmaz bence Bez parçası idare etmez
Gzdzeynep Edaden 19 ay kullandım göğüs pedi bi sorun yaşamadım ayrıca bez parçası da koysan süt akınca kıyafete geçer ve kötü bir görüntü olur en iyisi göğüs pedi ki onlar da sütünüz akınca çekmesi için özel yapılan ürünler kullanın gitsin
Edaden secoz aynen öyle sık sık değiştiriyorum daha önce de hiç böyle bişey duymadım her gittiğimde aynı şeyleri söylüyor hava almıyor mantar olur diyo yani kullanmasam hiç rahat edemem bir sorayım dedim var mı sıkıntı yaşayann teşekkürler 🙏
Kuzeymiram Edaden meme reddi zaten genelikle 4 ayda oluyor , bende kullandim ilk dogum yaptigim zamanlar kıyafetim islaniyordu ama ped çekiyordu iyi oluyor yani
sevim_kos Edaden benim ni göğsümden emzirirken diğerinden akıyo ve üstümü baya ıslatıyo. Bi ara kızımın ağız mendillerini koydum ben de mantardan kokup ama yok yine ıslanıyo üstüm. Mantar ya da göğüs ucu yarası yaşamadım ama meme reddi ikinci üçüncü ayda yaşamıştım. Hiç pedde olcanı düşğnmemiştim atak zamanları diye düşündüm hep
visneli_turtam Edaden bana hiç iyi gelmedi boşuna aldım, hemde kocaman kutu aldım, kızarıklık mantar yaptı, şimdi pamuklu bez koyuyorum daha iyi,sık sık değiştiriyorum