Sedaekrem Kızlar avakadoyu muhallebı yaparken ezemıyırum haslıyarak yumusarıyormuyuz bunu nasıl yapılıyor
Birceninannesi Sedaekrem olgun olanlarından alırsanız rahatlıkla ezebilirsiniz. Alırken bastırdığınızda yumuşak olmalı. Aldıklarınız olgun değilse bir süre dışarda bekletin olgunlaşıp yumuşayınca verrsiniz
Ikrazumra19 Sedaekrem olmus olirsa emen eziliyor avakadonun disi siyaha donucek o sekilde guzel oluyor
Babybloom Sedaekrem tahminen olgunlaştırmadan kullanıyorsunuz. Bir limon ile aynı pakete koyarak karanlık bir yerde bekleyin bir iki güne yumuşar
Mira-mommy Sedaekrem yumuşak bulamıyorsanız sert alıyorsanız onu bir kese kağıdı veya gazete kağıdına yanına limon ve elma koyup sararsanız ve oda sıcaklığında karanlık bir yerde sarılı tutarsanız kısa sürede bir kaç güne olgunlaşır zaten olgunlaşmasını bekleyin mutlaka👍
Berenikom Sedaekrem hepsi sertse alın ve evde biraz bekletin olur o. Sertken Tüketilmiyor zaten. Yumuşayınca efsane 🥰
Sedaekrem Berenikom yaa ben de dogradım bıraz ıcıne rendelemeye calısıyorum once bı elımle kontıçurol ettım nıye olgunu yok bunun dıye 😒 mıllet ezerek verıyor goruyorum ben nıye yapamıyorum dıyorum😂
2cocuk_1anne_ Sedaekrem haşlama canım sert avakado olgunlaşmamış Buzdolabına koyma kese kaldığına muz veya elma ile birlikte koy beklet Olgunlaşmış avakado yumuşacık olur Marketten alırken eşinle hafif bastır sert olanlar yenmez yumuşak olanlar olgunlaşmış olur
dogabeybiko Sedaekrem sert almayın yani hafif kara ve yumuşak olgun anlamına gelir çatalla ezilir sert ise elinizdeki elmaların içine koyun bir kaç güne oluyor
Moonlightttt Sedaekrem demekki olgunlaşmamış. Dışarıda beklemeniz gerekiyor,hızlı yumusasin diye elmaların içine koyup üstünü gazeteyle kaplaya ilirsiniz. Olmamış avakado acı ve kötü olur. Marketler çabuk bozulmasin diye sert satar,yumuşayınca yedirir
Mutlulugunadi_bahar Sedaekrem alınca bir tabağa koy tezgaha indir arada çok bastırmadan kontrol et… 3 güne olur.