pocimom Arkadaşlar merhaba 1 yaşında bebeğim var bende şimdi işe başladım ev temizliği o kadar yoruyor ki anlatamam robot süpürge almayı düşündüm aranızda kullanan var mı? Memnun kaldığınız markaları yazabilir misiniz rica etsem
NilAsyaMom pocimom hiç tavsiye etmem temizliği kötü saatlerce onun evi süpürmesinş bekleyeceğine kablosuz süpürge al dyson falan mis gibi sürekli süpür en azından emin olursun temizliğinden
birkaragozlu Canım bende homend alex kullanıyorum son modelini bende senin gibi çalışıyorum o yüzden almıştım
birkaragozlu pocimom Kesinlikle çok rahatladım işten gelince bile çalıştırıyorum süpürüp siliyo zaten sessiz modu da var gece bile çalıştırabilirsin
birkaragozlu pocimom Ben çok memnunum canım tozları falan güzel hapsediyo silme özelliğinide kullanıyorum mis gibi oluyo valla
birkaragozlu pocimom evet evet var telefonda uygulamasıda var hatta oradan yönlendirmeler yapılabiliyo
Eminos pocimom ayyy iyiki var hic ev süpürmüyorum aksam misafir var oglum uyansin antre oturma odasi bi daha supuruluversin alinmali kesinlikle ixaomi vakuum mop pro kullaniyorum
birtatlianneee pocimom küçük bebeği olanlara büyük kurtarıcı her gün çalıştırıyorum roidmi kullanıyorum memnunum
Deniz3551 pocimom viomi v3 kullaniyorum cok cok memnunum iyiki almisim🙂 hergun calistiryorum ev tertemiz. Haftada bir lere goremedigi yerlere ( kapi arkasi zigon sehpa alti gibi ) normal supurge tutyorum. Temizlik isini kolaylastordi kesinlikle👌
[silindi] pocimom Ben de çalışıyorum Xiaomi mi vacumm mop pro bendeki ve hiç süpürge açmıyorum desem yeridir.Çok büyük kolaylık.
Minnakkayram pocimom bunu okurken robot temızlık yapıyor cok faydalı canım çıkıyormus heryeri süpürücem dye xıaomi pro olanını kullanıyorum cok memnunun