Gunesay merhaba, benim kızımda doğduğundan beri aşırı gazlıydı hatta göbeği bile kanamıştı kasılmaktan. Sonrasında kanlı mukuslu kaka başladı. Hemen alerji doktoruna gittik, emzirdiğim için benden süt ve süt ürünlerini kesti. Kesince kakası düzeldi. Sütüm yeterli değildi Evolvia RP2 mamaya başladık. İçerisinde bol kalsiyum var demişti doktorumuz. Bebeğim 8 aylık olduğunda benim diyetimi yavaş yavaş açmamı söyledi. Önce fırınlanmış ürünlerden başladım 2-3 gün kek yedim kakasında kan yoktu, 2-3 gün 1 bardak ayran içtim yine kakada kan yoktu, 1 kase sütlaç yedim yine kakada bişey yoktu böylelikle benim diyetim bitmişti. Bebeğim 1 yaşında geldiğinde onunda aynı şekilde diyetini açtım. Ama psikolojik olarak bu süreç beni o kadar çok yordu ki bebeğimin diyetini hemen açamadım 14-15 aylık olunca önce yarım kek-poğaça yedirdim sonra yayla çorbası yaptım 1 tatlı kaşığı verdim eğer kusmazsa yarım saat sonra 1 tatlı kaşığı daha ver dedi doktorumuz. Kusma olmazsa yarım saatte 1 tatlı kaşığı vererek açtık diyetimizi. Şimdiden geçmişler olsun, hepsi düzelecek 🙏🏻🤍🎈