Deletedmom_123 Kızlar kayınvalidem kan testi verdi doktor buna bakıp hamilesin demiş sizce öyle mi tsh hormonundan bakıp dedi sanırım ama benimd hamilelik öncesi yüksekti merak ettik 😂😂
birtatlianneee Deletedmom_123 değerleri çok düşmüş ama tsh tiroid değil mi hamilelik ne alaka anlayamadım
Uzaymekiii Hamilelik 1.tremister diye belirtilmiş ama bhcg den bakılır normalde🤷🏻♀️ Bilemedim doktor hamilesin dediyse öyledir. Belki dış gebelik falan geçiriyordur🤷🏻♀️ Hayırlı olsun mu demeli ne demeli şimdi🤭 allah hakkınızda hayırlısını versin😌
Ikizannesi5 Uzaymekiii cok güldüm ya 😅 düşünsene kaynanamiz hamile yav bibdur ben daha buyutemedim gel benimkine bak ustiyorsan😅😅😅
Uzaymekiii Ikizannesi5 ahhahahaahahh kaza kurşunuyla olmuştur belki yaa neyse eğer gerçekten hamileyse de küçük görümce/kaynınızla bebeğinizi bir büyütürsünüz ileride çocuğunuz anlatır halamla/amcamla beraber parkta oynardık diye😂😂
Ikizannesi5 Uzaymekiii ahahahaha halamı parka götürüyorum 😅😅😅 yada sey bu gun halamla parkta oynadik😅
Deletedmom_123 Elifkskl yok görümcemde yanındaymış kayınvalidem böyle şeyleri çok sever hani bak gencim oldu gibisinden de bencede hamilelik olduğunu düşünmüyorum
Findikzadem Deletedmom_123 tsh değeri yüksek değil gayet normal saçmalamış doktor beta baktysa bilemem ama burda beta değeri yok
Tuba11 Deletedmom_123 evet canım belli zaten hamlelik 1. Tirimester diye ve değerleri ile birlikte. Doktorda demiş zaten. Bide erken gebelik testi alıp yapın isterseniz şimdi alıp.
Findikzadem Deletedmom_123 yok o zaman doktor saçmalamış Kesinlikle yada yalan söylüyor kayınvalideniz
hemsirebianneee Deletedmom_123 hamilelik sadece beta hcg hormonundan anlaşılır. Tsh değerinde yazan hmilelikte referans alınan değerleri gösteriyor kaynananızın hamile oldugunu değil. Hamile olanla olmayanın referans değeri farklı olur