bloggeranne Tuti29 enver_fundaaltug instagramdan yazın kendisi takipçi etkinliği yapıyor yardımcı olur belki
Ecemegem bloggeranne kendisini tanıyorum ama tavsiye etmiyorum hayalet takiçi oluyor bu etkinliğe katılanlar ve hesap etkileşimine ciddi oranda zarar veriyor takipçi sayısı ve beğeni izlenme oranı ters yönde olduğunca Instagram keşfet engeli veriyor.
Mmavi Ecemegem bu donemde bu sekilde organik buyuyen hesap cok az bence. herkes takipci satin alip, algiya oynamak istiyor.
Ecemegem Mmavi Instagram da reels gibi hiç para harcamadan binlere hatta milyonlara hitap edilebilecek bir yer kaynak var dikkat cekici içeriklerle bu hiç zor değil örneği benim 28k takipçim var hiç para harcamadan 😍
Zeynep11 bukaga satmak hiç aklımda yoktu, sürpriz gebelik olunca artık sayfayla ilgilenemem diye düşündüm teklif veren ilk kişiye de sattım. Hiç fiyat araştırması yapmadım ama sizce ne kadar ederdi 114 binlik sayfa 🤭
Pol34 Tuti29 e ticaret uzmanıyım hatta Google’da falan uzun süre eğitim aldım. Fake takipçi alıcam diye hesabınızdan olursunuz söyleyim. Reklam verebilirsiniz, çekiliş olabilir, bi anda yürüyüp gitmez sayfanız ama yavaş yavaş takipçi müşteri gelir
Tuti29 Pol34 fake takipçi bence de boş bana etkileşimli takipçi lazım daha mantıklı ama dediğinizş nasıl yapıcm ki, reklam oluşturdum bi gönderiye, etkileşim oldu ama getirisi olmadı
Pol34 Tuti29 ara yüzünü iyi bilmek gerekiyor, biraz kitleyi iyi seçmeli rasgele yapmamalı, çok beğenilen bir gönderinizi reklam verebilirsiniz. Bir de reels kısmı çok önemli popüler akımları ve müzikleri kullanmalısınız
Pol34 Tuti29 şöyle keşfete düşme şansınız çok yüksek oluyor. Mutlaka popüler müzikleri tercih edin. Daha da artar görüntülenme reklam konusunda kafanıza takılan şeyler olursa mesaj atarsınız
Tuti29 Ecemegem reelsleei nasıl paylaşıyorsunuz peki yaa 2 reels paylaştım sadece biri 150 izleme oldu hastag de kullanıyorum aslında ama anlamadım
Mmavi Ecemegem yani hakli olabilirsiniz ama bu hesaba gore milyonlarca reels cekende var aralarindan siyrilmak zor gorunuyor belkide benim duyduklarim o sekilde bilemiyorum. En basiti hep baktigim hesaplar binler milyon takipcili fakat begeniler dusuk organik olmadiklarini dusundum. Merak ettim paylasim konulariniz neler acaba?