[bilinmeyen] Emziriyor musun tatlım?
Emzirme döneminde genelde regl olmaz derler ya canım sanki değil belki kanamaların az az devam ediyordur.
40’ım çıkana kadar kanamam oldu bitti 10 gün sonra adet oldum 4,5 aylık olduk düzenli adet görüyorum canım adette olmuş olabilirsin bende sadece emziriyorum 🤷🏻♀️
Ben 40-61 gün arası 3 kere adet oldum. Şimdi kızım 5 aylık hala hiç yok artık, hala olmadı.
[bilinmeyen] canım bende 40 çıktıktan sonra 5 gün adet oldum bir hafta sonra 3 gün yine az bir kanamam oldu 40 çıktıktan sonra adet olmuşum bu ay tarihler uyuyor
[bilinmeyen] öyle canım az geliyor
[bilinmeyen] canım bende de durum aynı 40 günün sonunda hep lekelenme tarzı ara kanamalarım devam etti.3 ay sonra regl oldum ki o kanama reglden çok daha fazla geliyor,pedler dolup taşıyor. Bu arada ben de emziriyorum,emziriyorum diye regl olmam diye düşünme.Sevgiler 🤗
[bilinmeyen] ilk başta azdı canım sonra ki günler çoğaldı normal adet kanamasıydı, ilk gün kahverengiydi sonra pembemsi oldu sonra kan gelmeye başlamıştı
[bilinmeyen] Bilemiyorum ki herkeste durum farklı oluyo demekki.
[bilinmeyen] az oldum. Bir iki gün sadece. Bir de 6.aydayız, çok şükür hala yok.