ofkelisirin 7 hukuk aylık kızım var unlu tariflerde tam buğday unu yararlı mı zararlı mı İnternette bazı içeriklere zararlı diyor bilen kullanan yazabilir mii
menekseyagmr ofkelisirin tam buğday ununun nesi zararlı olabilir ki beyaz un yerine tercihe edilebilir. Bunun yanında yulaf unu, siyez unu, keçiboynuzu unu gibi unlarda kullanabilirsiniz
Bibebebi ofkelisirin allah allah aksine tam buğday ununu öneriyor doktorlar falan tabii yulaf siyez vs daha sağlıklı deniyor. Ben kullanıyorum canım yulaf ununda hafif bir acımsılık oluyor ya bazen onunla karıştırarak bazen tek başına ekliyorum muhallebilerine çorbalarına
ofkelisirin menekseyagmr yulaf unu kullanıyorum bunu da almak istedim çorba pankek falan iyi olur diye besleyici diye ama İnternette bişey okudum bişey asidik bilmem ne o yüzden sordum canım
ofkelisirin Bibebebi yulafı ben alıp kendim çektim pankek falan da güzel oluyor aslında pekmezli muzlu Bunu da kullanıcam o zaman İnternete de çok güvenmemek lazım
Bibebebi Minikkelebek_ eşimin teyzesi köyden kendi yapıp yolluyor onu kullanıyorum ben ama bittiği zamanlar baharatçıdan açık şekilde alıyorum. Güvenilir organik markalarda var bildiğim kadarıyla paketli isterseniz