Misafir1111 Burcu60 hiç beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrendim. Kızım 27 aylık, korunmasız 1 en fazla 2 kere ilişkim olmuştur
iremceren Burcu60 düşündüğüm an hamile kaldm yani artk düşünelim ne zmn olrsa dedik sandm ki arada zaman olr o ay hamile olduğmu öğrendm 2. Daha kolay oluyo gibi çevremde de öyle çok var
prensveprensesannesi35 Burcu60 oglumdada kizimdada 5. Ayds felan kaldim benim adet duzensizligimde var kendimi bildim bileli ikisindede gec döllenme olmus
Burcu60 guzelbebegimmmm hayırlı olsun bizde bu ay düşünmeye başladık aslında ben istiyordum ama eşim biraz şeydi
GoktugUras_mom guzelbebegimmmm bende pcosluyum ilk çocuğuma aşılamayla hamile kaldım 2. doğal yollardan olursa olsun diyorum.Sizin ilk çocuğunuz mu yoksa ikinci mi.
Burcu60 Almondeyed herkeste farklı sürüyor kardesimde 6. Ayında kaldı bende merak ettim herkeste mi geç oluyor acaba diye
Minnakkk Burcu60 kızım tam 2 yasındaydı dedik Baslayalım hemen olacak değil ya arası tam ideal olur dedik calısma lara basladık ve o ay hamile kaldım 🙈🤭🤭 nokta atısı oldu bizim. Aralarında tam 33 ay var
Minnakkk Burcu60 kızım tam 2 yasındaydı dedik Baslayalım hemen olacak değil ya arası tam ideal olur dedik calısma lara basladık ve o ay hamile kaldım 🙈🤭🤭 nokta atısı oldu bizim. Aralarında tam 33 ay var
MatmazelDeniz Burcu60 ilkinde 3sene sonra ikincisinde 2 sene sonra kaldım 3.yu düşünüyorum küçük oğlumun 1 yaşına girmesine az kaldı bakalim 3.ne zamn kismet olucak