E2019 Kızlar selam bugün 5.gün ama defalarca koltuğa yatağa kaçırdı inatla söylemiyor soeuyoruz normal bi şekilde bilmiyorum söylemedim diyor gerçekten çok yıprandımm nasıl bir yol izlemeliyim
Bebekcik2406 E2019 şuracıkta bekliyorum oğlum 3 yaşına girecek bezine yapınca söylüyor tuvalete götürüyorum yapmıyor henüz bezi çıkartmaya cesaret edemedim kolaylıklar diliyorum sizede
Bebekcik2406 E2019 sık sım tuvalete götürün gelsede gelmesede ilkin 10-15 dk aralıklarla daha sonra yarım saate nir elbet denk gelip yapar birde kızımda şarkılı lazımlık almıştık onu çok sevmişti anında öğrenmişti onda
Elifmihrimah E2019 çok erken zaten söylemesi için neredeyse 50 gün oldu hala tam olarak alışamadı sabırla bekliyorum
E2019 Bebekcik2406 çoook zor gerçekten hem beynen yoruldum hem bedenen bilmiyorum başarılı olacakmıyız smin inşallah
E2019 Bebekcik2406 götürüyorum ama çığlık kıyamrt kakasını yaptıktan sonra çişi içinde oturmak istemiyor sticker aldık şarkı söylüyoruz habire ama yok kaçırıyor altına saniye geçmeden
Elifmihrimah E2019 gitmek istemiyor direniyorsa zorlamayın bence daha kötü oluyor ve süreç çok uzuyor
Elifmihrimah E2019 Allah kolaylık versin gerçekten bende çok yıpranmış durumdayım napcam bilmiyorum beze dönmeyi bile düşünüyorum iki ileri bi geri sayıyoruz 22 aylık belirtileri var diye başladım bezine yaparken söylüyordu ama çok zorluyor
E2019 Elifmihrimah amin inşallah bu 3.deneme bırakmak istemiyorum ama bedenen yıprandım hem oruç hem bu çok yordu herşeyi biliyor ama yapmaya gelince yok