Asyaveannesi04 Mommyyigit içeriği çok temiz güzel bir güneş kremi bende onu alacağım baya araştırdım mustela diyor herkes ama mustela içeriğini değiştirdi bu sene
Pamukoglum_0 Mommyyigit içeriği güzel bir ürün mustela da aynı şekilde ikisini bir kullanıyorum içerik değişmedi bu arada bilginize yani değişti ise bile iyi yöndedir çünkü hala temiz bir ürün bu sene yenisini aldım yine tekrar araştırarak
Mommyyigit minnossum ya bişe sorsam 30 faktörü var hep 50 olanı yok galiba demi biraz aklımı karıştırdı bu durum
use_use minnossum Merhaba kremin yoğunluğu nasıl peki? Geçen sene badger kullandım oğluma , içerik olarak oldukça güzel ancak sürme konusunda çok zorlanmıştım. Hele şu an stick sürerken bile peşinden koştuğum için sürmesi kolay bir ürün tercih edeceğim.
Rika Pamukoglum_0 degistir mi degismedi mi bilmiyorum ama alerjik bebeklere uygun degil dedi mustelanin gunes kremi doktorumuz. Icerigindeki bir maddeden dolayi.
Pamukoglum_0 Rika arkadaşım in kizi alerjik ve annesi çok dikkatli bilgilidir fakat kullanıyor Bi sorun çıkmadı Şükür
minnossum Mommyyigit 30 da yeterli olacaktır 50 ile 30 arasında koruyuculuk anlamında çok az fark var
minnossum use_use krem yoğum biraz ama öyle sürmesi zor değil kıvamlı sürüp bekliyordum emiyordu zaten
Rika Pamukoglum_0 dedikleri gibi icerik degismis olabilir o zaman. Alerjik bebeklere artik mustela onerilmiyor icerigi en temiz sayilan markaya bile birseyler olmus