Eda_civan Kızlar bebeginize ne zaman su verdiniz yaz geldi malum susarmı acaba ne zaman verilmeli bilen anneler yazarmısın lütfen
Seymamurat Eda_civan 4. Aydan itibaren tattırmaya başladım 5. Aydan sonra da artık normal veriyorum nekadar içerse
minnosanne0 Eda_civan kimi doktor ver kimi doktor verme diyor ben ara sıra veriyorum bazen içiyor bazen tükürüyor
Y-A-Annesi Eda_civan şöyle düşün sen şu içince idrar nasıl çıkıyorsa Allah’ın mucizesi ile sütten hem dışkı hem idrar çıkıyor 🤗
Elisa34 Eda_civan bizde, 3 ay 8 günlüğüz doktor altı aya kadar anne sütü hariç bişey vermeyin dedi şuanda cok erken bence en azından 5 bucuk gibi verilir ablam oyle yapmıştı
Mira-mommy 4 buçuk 5 aylık olana kadar vermedim annemler dahil herkes az da olsa ver ver dedi doktorları dinledim vermedim pişman da değilim doktorun tavsiyesi çevredeki insanlardan üstün sonuçta
ikikizannesi Eda_civan uc cocuk annesiyim yaz doneminde havalar isininca verdim ben suyunu oglum 4 aylik olucak dun basldim onada su vermeye siz 2 3 lt su icmelisinizki bebeginde su ihtiyacini karsilayin