elifkarayel Bebeğim 9 aylık aşıyı şimdi mi yaptırsam yoksa 2 yaşından sonra mı? Yaptıranlar ne zaman yaptırdı?
bitterdelisi244 elifkarayel ben 1 yasında bir doz yaptırmıştım .. ıkı doz olanlar cok pahalıydı doktor da bunun korucagını söylemişti .. a tipi b tipi var sanırım 🤦🏽♀️
EndlessLove_ elifkarayel bizde bütçeden dolayı sonra mı yaptırsak dedik ama doktor imkan varsa şimdi yaptırın ortalık virüs kaynıyo maske kullanımları kalktı ayrıca suriyelilerin gelmesiyle birlikte menenjit vakaları çok görülür oldu ve çok ölümcül Allah korusun dedi çok korktum gerçekten geçen bi ptt ye gittim sırada kaç tane suriyeli vardı sayamadım yani .. önümdeki türk kadın içeri girdi bebeğin başında başka bi kadın duruyodu. Kadın başını çevirdikce suriyeli çocuk bebeğin ellerini öptü yanaklarına dokundu sonra kadın gördü kızdı dokunma hastalık var falan dedi sildi sonra çocuğu ellerini yüzünü ıslak mendille. benim kızda kangurudaydı. Bugün parka çıksak akın akın suriyeli çocuk dolu. Rota virüsü aldı başını gidior zaten ortalık çok fena. Bizde mecbur Altın bozdurarak yaptırdık aşılarını. 9 ay 20 günlüktü ilk bexsero aşısını oldu. Şuan 11 aylık korona geçirdiğimiz için 2. Doz 1 yaşına kaydı. Daha sonra tekrar bexsero ve nimenrix yapılacak bitecek inşallah
Rabia42_42 elifkarayel iki doz yaptırdık birini 8.5 aylıkken diğerini 9.5 aylıkken. Her ay bir doz olarak planladik biz
MerveTugramm Biz 1 yaş altinda 2 doz bexsero, 1 yaşı geçince de 1 doz nimenrix ve kalan 1 doz daha bexsero yaptirdik. Toplamda 3 bexsero,1 nimenrix şeklinde ayarladı dozları doktorumuz 😊
iki_tospik_annesiii Benim bebegim de 3 ay 13 günlük ve menenjit tehsizi konuldu belinden sıvı aldılar şuan hastanede yatıyoruz 🥺🥺 bebelere çok dikkat edin kızlar 🙏🙏
EndlessLove_ iki_tospik_annesiii yaaa çok üzüldüm geçmiş olsun Rabbim şifasını versin inşAllah bebeğinizin mübarek aylarda 😓
agns elifkarayel ne yazık ki 3 doz yaptırmak gerekiyor geçen haftalarda sordum 720 lira olmuş güzel para
iki_tospik_annesiii Sogancik bizde bilmiyoruz cnm yaa salı gecesi 22.30 da ateşledi hastaneye götürdük öyle tanı konuldu 4 günüdür asla ateşi 39 39.6 düşmüyor çok teşekkür ederim🙏🌸 küçük bedeniyle canlı canlı belinden sıvı aldılar yavrumun her yeri delik deşik damar yolu bulamıyorlar 😢😢
iki_tospik_annesiii Saadet14 ateş cnm 4 gündür asla düşmüyor 39 dan aşağı belinden sıvı aldılar. Bide ateş vücudunda yok el ayak kol bacak karın hiç bir yerde yok sadcee baş ense ve çene altı buralarda ateş war
EndlessLove_ watermelonlove 9 ay 20 günlüktü sanırım. Birde genelde herkes bilir youtube osman gönülal çocuk doktorunu. Baya sıkı takip ederim 9. Aydan sonra önerdiği için 9. Ayı bekledim ben. 9. aydan önce yeteri kadar bağışıklık sağlamıyormuş. Bizim doktor daha erken yaapcaktı biz istemedik
Sogancik iki_tospik_annesiii insan ne kadar da çaresiz kalıyor 😥 tedaviye hemen yanıt verir inşallah annesi. O aylarda bebeklerde damar yolu zor bulunuyor 😔
iki_tospik_annesiii Sogancik Kesinlikle 🥺 ağzı yol dili yok konuşamıyor ne derdi war ne sıkıntısı war bilmiyorsun neresi ağırlıyor bilmiyorsun çaresizçe sadce izliyorsun 🥺🥺 inşallah bu günlerde geçiçek 🙏🙏