Oykunil Oykunil bu saatte dert oldu ya dün ilk patates ucundan verdi. Sulandırıp Zeytinyağlı sevemedi öğürdü
Zlm Oykunil ben 4 aylık başlamıştım o yüzden 5 te katı gıda veriyodum ama tadım zamanı güzelce püre yapardim
Nefeess Oykunil Yoğurtsuz ek gıda zor bizim de süt alerjisi şüpheniz varsa kara kara düşünüyordum yoğurtsuz nasıl yaparım diye Allah kolaylık versin
ozgennk Benim oğlum da sadece patates püresini çok sevmedi yoğurtla karıştırıp vereyim dedim öğürmüştü havuçla karıştırıp verdim sevdi
Yasemin38 Oykunil çatalla ezip tadım yaptırabilirsin canım. Sevmediği gıdalarıda sütünle kıvamlaştırarak verebilirsin
Zlm Oykunil omlet falan yapiyodum yumurta veriyodum yemekleride direk ezip veriyodum genelde arada sulandirdigim oluyodu değişik olsun diye
Oykunil Zlm öğün gibi mi tadım gibi mi verirken mama sandalyesinde minasış oturuluyorsunuz bizimki mama sandalyesinde durmak istemiyo çok zorlandım
Zlm Oykunil öğün gibi normal kahvaltı gibi veriyodum mama sandalyesinde oturmak istemzse oyuncaklarla oyun falan yapiyodum cee ee yapiyodum oyuncakları ordan burdan cikariyorum