babylove3003 Kızlar bebeğim 30 günlük ona bibs in emziklerinden almıştım tutmadı avent aldım aventi tuttu acaba sonradan bibs e alışır mı aranızda ilk damaklı kullanıp sonra kauçuk emziğe geçen var mı merak ettim
secoz babylove3003 niye illaki bibs bende aynısını yaptım sebepsiz bi şekilde 😁 avent gayet iyi 😂 sanmam ayrıca benim kız almadı
Gulcem1 babylove3003 bizde avent kullanıyoruz bebeğim başka emzik almadı aventten önce de sonra da 🤷🏻♀️
secoz babylove3003 keşke almasaydın 🤭 bende 1 tane aldım renk renk kıyafete uyumlu aldın demi heves edip 😂 bende düşündüm de ammem tutmazsa boşa alma dedi iyi ki demiş tutmadı avent kullanıyor almak isteyen olursa sat burda
babylove3003 secoz evet çok güzel bence bibs aslında aventte tatlı ama ben sade şeyleri daha çok seviyorum tutsalardı keşke 🐣
Ez01 Benmki ne avent ne bibs ne frigg tutmadı.. Avent ler ilk günkü gibi duruyor..30gün vermedim meme reddi olmasın damağı daha zayıf falan diye, bazen arabada tutuyordu 1 2 dakika, diğer zamanlar asla. Midesi bulanır gibi yapıp çıkarıyor 😂