Eee Kizlar bebislerinizin uyku düzeni nasil öglen kac saat uyuyolar gece kacta yatiriyosunuz sabah güne kacta basliyorsunuz simdiden tskler cvplar icin 😊
Yusra34 Eee 13 aylık ama o zamanlarda da sabah 7-7bucuk arası uyanır. 10 da ilk uykusunu uyur 12 de uyanır. 16gibi 2.uykusunu uyur 45dk ya da 1 saat sonra 5te uyanır aksam da 8bucuk en geç 9da uyur.
Gunesinannesi Eee sabah 7 7.30 güne başlıyoruz , 10.30 ilk uyku 2 2.5 saat ortalama , akşam üstü 5 gibi yarım saat bir şekerleme sonrası 20.30 21 arası gece uykusuna yatmış oluyor ☺️☺️
Sabriyeilke Eee gune 7 gibi basliyorux saat 10 gibi ilk uyku yarim saat yada 45 dk ikinci uyku 4bucuk 5 arasi yarim saat gece uykusu 9 . 9 bucuk gibi gecmis oluyor
Eee Yusra34 Gunesinannesi Sabriyeilke balsevdigim Madame Sarelim Kizlar cok sagolun cvplariniz icin bisey daha sorabilirmiyim bizim bu aralar gece uyanmamiz cok fazla oluyo öglen uykusunu 3 saati gecirmiyorum sizlerde nasil normalmi acaba bu aylarda
Madame 730 gibi uyanıyor, 1030 da uyuyor. 1.5 saat yapıyor ilk uykusunu 3-330 da 2.uykusuna geçiyor 1 saat uyuyor gece uykusuna da 9 da geçiyor
Sarelim 11 aylık kızım, sabah 8 uyanır. Sonra 10 bucuk tekrar uyur. 4 gıbı tekrar uyur ve aksam 9 bucuk ystar
Yusra34 Eee 11.ayda maalesef bizde bi uyku gerilemesi yaşamıştık. Gece cok uyanıyordu tam da 12.ayda uyuturken cok zorlanmıştım bazen 1 saat sonra cıkardım odadan.
Neslihankarabal Eee atak haftasında da olabilir canim biz 10 ay 8 gunluguz ataktayiz mesela gece çok sık uyaniyor agliyor hic boyle yapmazdı
israks Eee su aralar hic bi uyku duznei kalmadi 12de yada 1de yatiriyirum 2 saatte bir uyaniyor 7 gibi ayakta 10 bucuk 11de yatiriyorum 1saat uyuyor yada 45 dk sonrada 4 yada 5 te uyutuyorum yine 1 saat yada 45 dk canim