Mimozacicegim Hatay usulü tepsi kebabı Mercimekli bulgur pilavı Zeytinyağlı yaprak sarması Kuru cacık Mevsim salata Havuç tarator Tatlı olarak da, ıspanaklı pasta Sizce yeterli mi bu menü? Kafam çok karışık başka bişeyler de mi yapsam?
Bes22 cennetkokulubal elifizm BuzluKahve Bana da yardımcı olun😂 görümce ve eşi gelecek Lahmacun, çorba salata yanına ne yapabilirim bilmiyorum Tatlı güllaç yapacam
Mimozacicegim Birkucakmutluluk evet çorbayı düşündüm mercimek çorbası yapacağım kısmetse. Börek fazla olur diye düşündüm çünkü sıcak pide de olacak millet ona saldırır diye düşündüm😊
cennetkokulubal Bes22 Bes22 mercimek ezo gelin veya yoğurtlu bir çorba yapabilirsin pilav zaten olmazsa olmaz :) Mısırlı nohutlu garnitürlü tercih edebilirsin . Ana yemek kıyma olmasın tavuk ya da et tercih et çünkü lahmacun kıymalı :) orman kebabı , veya tavuk olabilir sebzeli garnitürlü gibi :)
elifizm Mimozacicegim bence olmaz zaten bulgura da atmışın mercimeği. Yada sebzeli bulgur yap z mercimekli çorba yap bebek
Mimozacicegim elifizm Ay evet ya kafa gitti bende. Gelecek kişiler sevgili eltilerim ve kayınlarım olunca 😀😀 yayla çorbası mı yapsam acaba onda da yoğurt var 🙄
elifizm Mimozacicegim iyh eltiye bu yemekler çok bile ama olabilir evet yayla çorbası da mantıklı İçine sarımsak atıver güzel tat veriyor 😀