Zinko Bebegi veya cocugu kurdeşen döken varmı bugun bır anda vucudu kabardı acılde doktor kurdesen dokuyor ama nedeni beli degıl alerjı testi oldu temız cıkmıstı gercı 17 aylık oldugu için alerjı testlerı yanıltabılırmıs 6 gun öncede havale gecırdık O nedenle antıbıyotık ve uc gun her dort saate bır ates dusurucu kulandık sizce ilaclardan öturumudur gıda olmadıgını bılıyorum cunku bugun agzına hıc bırsey surmedı yarın doktora cıkıcaz bakalım basından gecene varsa yazarsa sevınırım
Deletedmom_22 Zinko çok geçmiş olsun canım 🙏 Ya genelde gıdalardan dolayı olurdu bilemedim . bazıları sıcağa karşı veya stresten bile oluyormuş, Çocuğum değil de Ben yaZın olmuştum. Benim Alerji çıktı sonu. Hem mevsimlik alerjim var, hem bazı gıdalara alerjim var
10sare @ Zinko Zinko#20203000 o hastalığı kronik yaşadım stres kabızlık oldu mu be ilaçlar yapıyor yumurta domates baharat bulgur ve bir çok şey etkiliyor nette bakın DHA iyi çıkar besinler elma prinç labası su inek peyniri zeytin ev yoğurdu bunalr et ve tavuk tükettin bebeğinize erik incir yedirin bağırsaklarını hareketlendirsin çok geçmiş olsun sakin sabun jel şampuanla yıkamayın kurdeşeni arttıırsınkz banyo da sadece ılık su ile yıkayın sirke lif vs şeyler değdirmeyin bilginiz olsun 1 haftaya kalmaz geçer inşallah
S08m Ben kurdesen doktum ama stres ve uykusuzluktan oldu kasiniyo mu asiri kasintim vardi dayanilmayacak varsa cocugunuzda da agri kesici iyne yaptirin dayanilacak kasinti degil alerjidende oluyomus yumurta ceviz benzeri seyler yapiyomus