Peyker19 Merhaba rocs dis macununu actiginizdan bir ay sonra kullanim suresi geciyor llmu bir kac yerde o sekilde yazmislar ama uzerinde oyle bir bilgi yazmiyor bilen var mi kizlar
ueums Peyker19 Elma püreli olanını kullanıyorum diğerlerini bilmiyorum ama 1 ay içinde tüketilmesi lazım eser miktarsa koruyucu içerdiği için yazıyor üstünde
sebnemumt Peyker19 ben kutusunun üstünde okumuştum hatta 1 ay düzenli kullandik cok az kalmıştı attık
Aezgi Bence hepsi sektör ya bende kullanıyorum 2 ay oldu hicbir sorun yasamadım zaten cok cok az koyuyorummm
Peyker19 Aezgi ben uzerini yine okudum uretim tarihinden sonra uc yilmis son kullanma tarihi ve uc gunden fazla kullanilmazsa buzdolabinda saklayin diyor kizim pek duzenli fircalatmiyor ve dediginiz gibi cok az koydugum icin icinde cok fazla kaldi
Aezgi Peyker19 evet birsey olmaz bencee ben her gün fırcalatıyorum 16 aylık duruyo ama yarısı zaten ucuna cok az değdiyorumm ağzının icine bi ferahlık olsun diye biraz büyük koysam yiyor cünkü hemen🤣
Aezgi Peyker19 evet ediyorum yani ne zararı olabilirki dediğim gibi bebek ürünü olduğu icin tamamen sektör odaklı hangi macun 1 ay icinde bitebilirki
Peyker19 Aezgi evet bende anlayamadim fiyatlarida artiyor her ay alip kalanini atiyor mu herkes diye merak ettm🙂
ayazasaf Aezgi sektörle ne alakası var bizlerin kullandığı macunlar gibi sentetik koruyucu içermediği için açıldıktan sonra bozulmaya başlıyor.
Aezgi Cok koymuyorum cünkü bitene kadar kullanmam tabi ama 1 ay daha kullanırım diye düşünüyorum cok az koyduğum icin
Peyker19 Aezgi bu macun akışkan dimi ben elmali olani aldim ama bizim kullandiklarimiz gibi degil kıvamı sizin aldıgınizda oyle mi