ZumruduAnka Merhaba sevgili anneler 4.5 aylık oğlumla bu gece uzın yol yapacağız ama çok endişeliyim ilk kez bebekle uzun yola gideceğiz. Ne tavsiye edersiniz? Daha önce deneyimleyen varmı?
Nslhnsdytgn ZumruduAnka benim kızım 10 aylık kaç kez 1500 km yakın yol yaptık gece uyku saatine denk getirin hiç bir şey olmaz araba sallandıkca uyuyorlar 😍
Kubra3525 ZumruduAnka 2 aylıkken izmirden yüksekovaya geldik 1800 km sanırım😄 emziriyormusunuz emiyorsa sıkıntı yok
Mucize_ ZumruduAnka o aylarda uzun yolculuk yaptım sıkıntı olmadı genel olarak uyudu uyumadığında zaten koltuğunda oturdu sorun yaşamadık Şu an 1 yaşında uzun aradan sonra ilk kes biz de yolculuğa çıkacaz bizim nasıl olacak bilmiyorum hareketlendi tam
Belisinwonderland ZumruduAnka 50 günlüktü 8 saat yol yaptık :) Her şey elinizin altında olsun yeter. Bunaldığınız yerde mola verirsiniz. ve bol bol emzirme 😬
ZumruduAnka Kubra3525 ama iki aylıkken daha kolay sanki daha çok uyuyorlar ya bizimkisi baya büyüdü bide uyumak istemiyor sürekli artık Allah yardımcımız olsun deyip çıkacağız inşallah
Metehann12 asıl skmdi çok kolay yolculuk mama bile verseniz sorun değil benim oğlan yaşında ve herşey de yemez kara kara düşünüyorum tatile çıkınca ne yedircem napcan diye
Talyaninannesi ZumruduAnka Ben kırkım çıkmadan 1 aylıkken İzmir’den Çorum’a geldim araba sallandıkça uyuyorlar canım zor olmuyor arabada yolculuk… Benim bebeğimde çok hırslı üstelik kolik bebek ve ağlayınca mosmor olur zor susturuyoruz ama arabada fazla sesi çıkmıyor…
Seymagil ZumruduAnka maşallah ben 9 aylık bebekle iki saat yol gözümde büyüyor 😂 seni tanımak istiyorum yiğidim 🤣