Nihalalp Merhaba arkadaşlar bebeğim 6aylik 8100gram destekli dik oturuyo sağına dönüyor dizlerimin üzerinde dik duruyo ama yüzüstü koyunca donemiyo baktım bebekler hep 5.ayinda falan dönmüş ama benimki dönmüyor ne yapmam lazım niye hala dönmüyor
AyazisMom Nihalalp Oncelikle endiselencek bir durum yok her bebein gelisimi farklıdır kıyaslamaya girme hic tesvik etmek icin yuzustu yatırdıgında sagından yada solundan parmak sıklat dikkatini cek o yone dpgru en sevdigi oyuncaklar koy etrafina ve konus hadi yapabilirsin annecim donebilirsin de biraz egim ver bir tarafina dogru once bir kac kez elinde donmesine yardimci ol ve daha sonra alkislaa zamanla ogrenip hafizasina kaaydedip yapicaktir 😊
fatmaemin Nihalalp benimde bebeğim 5ay 17günlük ama dönmüyor yüzüstü durmaktan hiç hoşlanmıyor bnde hiç zorlamıyorum bence kendini hazır hissettiğinde dönecektir diye düşünüyorum inşallah 😊
Annesininprensesi55 Nihalalp Zorlama bacım 7.aya kadar bnm ki de dönmedi şimdi dönüyo ama geri sırtüstü dönemiyor çocuğunu zorlama bnce illa böyle olsun diye bnm ki emeklemiyo hatta bu arada 9 ay 7 günlük ben oluşuna bıraktım çok şükür sağlığı iyi
mihrosum 8ayllıken dondu, 9 aylıkken sıraladı, 10 aylıkken emekledi, 1 yasında yurudu. Sıkma canını. Arkadasımn kızı 3ayllıken döndü, 17ayllıkken yürüdü
AyazisMom Nihalalp Tamam canım ozaman sen desteklemissin daha da yapabilcegin bisey yok bebegininde bir eksikligi yok henuz hazir degil demekki merak etme zamanı gelicek allah nasip edicektir ☺️