Incilara Surekli huysuz ne bulursa ağzına götürüyor salyası da iyice çoğaldı sanki alt damakları şişmiş gibi sizce dis mi
Sifakusu Incilara çok uzun sürmez ama daha az şişmiş. Belli eder kendini zaten bombe olur. Ben eline kart vermiştim ısırmış minik delik izi yapmıştı daha diş yoktu ama gelmeye yakındı öyle anlarsın belki temiz parmağınla masaj yap
MinnakPanda Nerden anlıyorsunuz sistigini🥺 benim kızımda 4 buçuk aylık aynı belirtiler var. Ama diş eti sismi ben anlamıyorum pek
Incilara MinnakPanda bizimde 4 ay 18 günlük işte yani resmini çekince anladım bide belirtiler varya ondan
Ondina MinnakPanda @Incilara bizim de aynı, doktora söyledim kontrolde baktı diş dedi. Perçe parmağınız temizken damaklarını yoklayın sertlik ve şişlik oluyor damakta.
Mevaaah Incilara benim bebeğim ilk beyaz lik gözüktü sonra yarık gibi oldu en son patladı bu belirtiler olduktan sonra 2 hafta sürmüştü patlamasi
Sifakusu Incilara İnşallah. Karanfili dövüp zeytinyağına koyun. Biraz beklesin yağdan sürebilirsiniz damağına hafif uyuşturuyor